Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

KWA QRF MOD1 страйкбол

300 €

  • Состояние Б/у
Saue, Saue vald, Harjumaa

KWA QRF MOD1. Relvaga on käidud kahel mängul. Sisse on pandud gate titan, mis muudab päästiku reageerimisaja väga kiireks ja laseb arvuti või telefoni kaudu relva progeda ehk muuta näiteks tuleümberseaduri seadistusi, kas tahad bursti ehk ühe päästikuvajutusega laseb 3-8 kuuli (saad ise valida) ja kas ühe päästiku vajutusega laseb kaks kuuli ehk kui vajutad päästiku alla siis relv laseb ja kui lased päästiku uuesti lahti siis teeb relv veel ühe lasu. Nii saad relvaga väga kiiresti teha üksik laske. Samuti annab gate titan märku kui aku saab tühjaks või relval on mingi tõrge/viga, mis aitab ära hoida relva katki minemist.

Relv on veel omapärane, sest pildil nähtava sinise pulgaga/võtmega saab muuta kaba seest keerates vedru pinget ehk relva väljalaskekiirust, mis võimaldab relva mngida nii sees kui väljas ja jääda vajalike piirangute sisse.

Lisaks on sees uus täpsustoru 6.02mm, mis teeb relva täpsemaks. Päästikule tehtud ka shimming.

Kaasa saab kõik, mis pildil ehk kokku 4 salve, titani  nunchuck11,1v 3000mah aku, tanker aku pikenduse, mis võimaldab kasutada pikemat akut( muidu kaasas olevat akut kasutada ei saakski, originaal tankeri katte, kiirlaadija, gate titani karbi koos manuaaliga ja usb link, mis võimaldab gate titani ühendada arvuti või telefoniga. KWA kleepsu ja gate titani embleemi. Ning G&G m-lok gripi. KAASA TULEB KA AKULAADIJA!

Asub Sauel.

Номер объявления: 10749049

1728
Добавлено: 09.09.2022 11:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее