Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Lääne-Viru maakond, Tapa vald, Tapa linn, Kalevi 46

125 000 €

  • Комнат 4
  • Площадь 189.3
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Кирпич
Kalevi 46, Tapa, Tapa vald, Lääne-Virumaa
Müügile on saabunud kenasti korrastatud hoovi ja sisemusega maja Tapa linnas, rahulikul kõrvaltänaval.

TUTVUSTUS
Müüdav 3 magamistoaga maja on pikalt olnud ühe pere omandis ning hoolega hoitud ja parendatud põlvest põlve. Nüüd aga ei leia maja enam nii palju kasutust ja otsib seega uut armastavat pere, kellele kodusoojust pakkuda.
Suure päikselise hooviosaga ühekordne eramu on ideaalseks koduks lastega peredele. Hooviosa on aiaga piiritletud ning majast leiate 3 ruumikat magamistuba, elutoa ja eraldi köögi ning lisaks veel saunaruumid keldrikorrusel. Maja üleüldine seisukord hea ning boonuseks on väga mõistlike kuludega küttelahendused.

ELAMU
Elamu on ehitatud 1975. aastal ning on vapralt ajahambale vastu pidanud. Aja jooksul on eramule ka mitmeid uuendusi tehtud: vahetatud on katus (2005), renoveeritud sai hiljuti sokkel (2023), ehitati maja taha uus terrass. Lisaks on vahetatud kõik eramu aknad (2002) uute vastu ning pisemaid töid on tehtud veelgi.

HOOV, KÕRVALHOONED
Maja ümber asub hooldatud hooviosa (1138 m2), mis on ka aiaga piiratud. Aiast leiate viljapuid-põõsaid, lilli. Lisaks majale on olemas veel ka majaga kokku ehitatud garaaž ning maja taga kasvuhoone.

PLANEERING
Planeeringu poolest paiknevad esimesel korrusel järgmised ruumid:
suur elutuba koos vaatega majatagusele, köök, 3 magamistuba, esik. Esikust pääseb ka alla keldrikorrusele, kus asub suur sauna eesruum, saun, katlaruum ning abiruumid. Keldrikorrus sama suur kui maja esimene korrus (kõik ruuumid on ligipääsetavad).

SISEVIIMISTLUS
Maja siseviimistlus on üleüldiselt heas seisukorras. Põrandatel osaliselt laminaatparkett, osaliselt Soome papp. Seinad enamasti tapetseeritud ning üldmulje on kena ja puhas. Vannituba-tualettruum kaetud keraamiliste plaatidega.

KÜTE
Elamu küte on lahendatud väga mitmel moel, mis annab võimalusi küttekuludelt kokku hoidmiseks. Keldrikorrusel asub keskküttekatel (tahkeküte), millega on võimalik maja keskkütte abil soojaks kütta (tubades radiaatorid), see kütab ühtlasi soojaks ka vannitoa põranda. Lisaks on olemas suur ahi.
Korstanpühkija akt seisuga oktoober 2022.

TEHNILINE
Tegemist on silikaatpaneelidest ehitatud majaga (Aravete blokk), mille fassaad on krohvitud ja värvitud. Katusekatteks rullmaterjal.
Soe vesi elektriboilerist, mida on võimalik ühendada ka keskküttevõrku (kui kütta keskküttekatelt, läheb ka vesi soojaks). Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed.
Elektri peakilp uuendatud, elektrijuhtmestik osaliselt uuendatud, kuid osaliselt vana.

KINNISTU
Kinnistu on kenasti hooldatud ja ümbritsetud aiaga.
Aias leidub viljapuid, marjapõõsaid, ilutaimi ja rohkelt lilli. Lisaks on olemas kasvuhoone aiasaaduste kasvatamiseks.

ASUKOHT
Tapa on kena väike roheline linn.
Jalutuskäigu kaugusel olemas toidupood (Maxima) ja apteek, lasteaed ja kool. Bussipeatud 500m kaugusel.
Kesklinn ca 1km kaugusel, kus olemas kõik eluks vajalik.


Oled lahkelt oodatud küsima rohkem informatsiooni ja oled oodatud vaatama!

Номер объявления: 12261149

674
Добавлено: 14.08.2023 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее