Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Linkin Система безопасности умного дома

25 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Linkind Smart Zigbee Home Security Alarm Kit. Uus, pildistamiseks korra pakendist välja võetud.

Tootjainfo:

Kodu turvakomplekt sisaldab: sireeni jaoturit, võtmehoidjat, liikumisandurit ja kahte ukse/akna andurit. Jaotur peab olema ühendatud toiteallikaga ja teistel seadmetel on sisseehitatud liitiumakud, mille kasutusiga on 2 aastat.

4 ohutusrežiimi ja valju häiresignaal teie kodu kaitsmiseks: saadaval on neli ohutusrežiimi: eemal, viibimine, valvest väljalülitamine ja SOS-režiim. Kui uks/aken ootamatult avaneb või liikumist tuvastatakse, saadetakse teie telefoni hoiatusteade ja aktiveeritakse kohalik alarm kuni 110 dB neljal valikulisel tasemel (kõrge, keskmine, madal ja vaigistatud).

Reguleeritav ja laiendatav turvasüsteem: integreeritud sireenifunktsiooniga jaoturiga saate lisada kuni 50 Linkind andurit või Linkind Zigbee nutikat pirni, et laiendada oma turvasüsteemi või nutikat ruumi. Tehke oma valvesüsteem vastavalt oma soovidele.

Meil on rohkemgi: komplektis on sireenijaotur, mis ühildub kõigi teiste Linkindi nutiseadmetega, kodu täiendamiseks on mitu valikut, näiteks: laelambid, IP-kaamerad, LED-lambid, pistik, aialambid jne.

Asub Tallinnas. Postiga saatmise võimalus.

Poehind 60-80eur

Номер объявления: 11377601

268
Добавлено: 27.03.2024 11:27
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее