Эстония

LOT! Autsel roostevabast terasest veepudel 950 ml

16 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS

✅ Kvaliteetne roostevaba teras: Autseli isolatsiooniga veepudel on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis on väga tervislik ja ohutu materjal ning ei sisalda BPA-d, see pudel ei roosteta isegi pika aja pärast, mis on pulbervärvitud, et mitte higistada ja veel vähem libisema.

✅ Kahekordse seinaga vaakum isolatsioon: see roostevabast terasest veepudel kasutab kahekordse seina vaakum-isolatsiooni tehnoloogiat, pudeli sees olevat temperatuuri välismaailm ei mõjuta, tavaliselt võib see hoida külmas 24 tundi ja soojas 12 tundi.

✅ Perfect Wide Mouth Design: Pudelisuu on 5,6 cm läbimõõduga ning pudeli sisemuses on kasutatud galvaniseerimise tehnoloogiat ilma metallilõhnata, mis on täiesti tervislik ja ohutu veepudel.

✅ Kaks mugavat kaant: Kaasas on kaks 100% lekkekindlat kaant: üks kõrrega joomise hõlbustamiseks, ideaalne noorematele; ja teine ​​lukustusklambriga, et saaksite pudeli otse seljakoti külge riputada, kui sõidate, ronite või matkate.

✅ Sobib igaks juhuks: see metallist veepudel on saadaval kolmes mahus ning moodsates ja stiilsetes värvides. See kaasaskantav pudel on ideaalne valik, olgu see siis kooli, töö, trenni, väljasõitude, ronimise, rattasõidu jms jaoks. Suvekuumus on kohe käes, nii et hankige endale ja oma perele veepudel, mis hoiab suurepäraselt jahedat!!!

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12785862

58 (+3 сегодня)
Добавлено: 24.05.2024 01:18
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее