Эстония

LOT! НОВИНКА Brelet Travel для таблеток, 2 шт.

8 €

  • Состояние Новое
Tallinn

【Ohutud ja kohandatavad pillide organiseerijad】 Valmistatud toidukvaliteediga polüpropüleenist, on meie pillide organiseerijad ohutu ja vastupidava disainiga. Need silikoontihendiga tihendid sulgevad tõhusalt niiskuse ja mustuse, tagades teie ravimite ohutuse.

【Täielik korraldus】 Sisaldab helesinist ja valget pillikarpi ja iganädalast 8 kambriga tabletikonteinerit. See kollektsioon tagab teie ravimite ajakava täpse ja täpse haldamise.

【Ideaalsed reisikaaslased】 Kompaktsete mõõtmetega ligikaudu 11 x 7,5 x 3,5 cm on need pillikarbid spetsiaalselt reisimiseks loodud. Pange need oma kotti või taskusse, et teil oleks pillid kõikjal kaasas.

【Nutikas ja turvaline disain】 Meie pillikarpidel on kahekihiline struktuur, millel on 2 kambrit ja 6 lisalahtrit, ning need tagavad stabiilsuse, et takistada teie pillide liikumist. Turvaline sulgemisnupp tagab täiendava turvalisuse taseme, vältides juhuslikku lekkimist.

【Usaldusväärne ja vastupidav】 Ohutuse, mittetoksilisuse ja vastupidavuse tagamiseks on meie pillikarbid varustatud silikoonist O-rõngaga. See funktsioon toimib niiskuse eest kaitsjana, hoides teie tahvelarvutid kuivana, hügieeniliselt ja tervena.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12774149

57 (+2 сегодня)
Добавлено: 17.05.2024 08:19
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее