Эстония

LOT!Banister, Защитная сетка для балконов и лестничных перил, 78x300см

15 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Täiustatud materjali turvavõrk: trepivõrk on valmistatud kvaliteetsest polüesterkangast, vastupidav, kuid katsudes pehme, vastupidav venimisele ja rebenemisele. Oluline on märkida, et võrk on loodud kestma kaua ning sellel on vee- ja ilmastikukindel omadused. Testisime palju ja täiustasime materjali. Reelingu turvavõrgu kärgstruktuuriga disain tagab suurepärase nähtavuse.

40 x 10" kaablisidemed. Nad pakuvad paigaldamiseks piisavat kogust. Laste turvavõrgu mõõtmed on 10 tolli (P) x 2,5 jalga (K). Kui teil on väga suur reeling, võite selle pikkuse suurendamiseks kinnitada kaks kaabliköidet. Saate kombineerida kahte võrku lisapikkuse saamiseks või lastekindlad trepipiirded kokku voltida, et need sobiksid ideaalselt lühikeste piirdetega ja parandaksid jõudlust.

Multifunktsionaalne: Vastupidavad beebitrepiväravad sobivad kasutamiseks treppidel, reelingutel, hällidel, esikus, piirdeaedadel, siseõuedel, terrassidel, rõdudel. Laste turvavõrk pakub lemmikloomadele või laste mänguasjadele turvalise mängukeskkonna toas või õues mängides.

Lihtne paigaldada: lihtne paigaldada või lahti võtta, lihtsalt keera plastriba läbi kanga aukude ja kinnita see rõduvarda külge. Viimistletud välimuse saamiseks tõmmake kaitsevõrku õrnalt ja kindlalt, seejärel kinnitage kaabliside üks kord. Lihtne puhastamine: pühkige seda rätiku ja seebiga või pühkige otse.

Lihtne hoiustada: kui redeli turvavõrku pole vaja, voldi see kokku ja hoia mugavas kohas. Miski ei tee meid õnnelikuks rohkem kui teie õnn.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12764380

42 (+1 сегодня)
Добавлено: 11.05.2024 14:50
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее