Эстония

LOT!MINICUP термос из нержавеющей стали 500 мл с крышкой

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS.

【PREMIUM 304 ROOSTEVABA TERAS】 Valmistatud 100% toiduklassi 304 roostevabast terasest, veepudel on oksüdatsiooni- ja maitseülekandekindel ning sellel on pikem kasutusiga. Võrreldes odavate või halvasti toodetud pudelitega, on BOCHION kolb BPA- ja toksiinivaba, kaitstes keskkonda ja teie tervist, võimaldades teil oma jookide maitset turvaliselt nautida. Kui olete alati liikvel või soovite lihtsalt vedelikku säilitada, sobib see 500 ml korduvkasutatav kuumade jookide kolb teile suurepäraselt.

【VAAKUUMISOLEERITUD VEEPUDEL】 Meie isoleeritud veepudelil on revolutsiooniline vaakum-isolatsioonitehnoloogia, mis vähendab soojusülekannet ja hoiab teie joogid külmana või kuumana kuni 12 tundi. Lase nautida suvel vett, mahla, piima ja muid külmi jooke. Talvel naudi kuumi jooke nagu kohv, tee või kuum vesi! Lisaks takistavad hea isolatsioon ja paksud külgseinad kondenseerumist või soojusülekannet pudeli välisküljele.

【Vastupidav ja praktiline disain】 500 ml isoleeritud veepudelil on sisseehitatud kohvitass, lihtsalt keerake see lahti. Kuuma joogi joomisel võib selle serveerimistopsi kasutamine kiiresti temperatuuri alandada. Tassi ergonoomiline käepide muudab selle käes hoidmise ja kaasaskandmise mugavaks. Kuuma veepudel on teie asendamatu abiline autos, koolis, kodus, kontoris ja spordisaalis. See sobib suurepäraselt ka telkimiseks, rattasõiduks, matkamiseks, jooksmiseks ja joogaks.

【LEEKINDEL】 Reisikruusi keeratav kork on varustatud O-rõngaga ning korgi ja pudelikaela keermed on sobitatud, mis võib takistada veelekke. Nii saad kolbi kõhklemata panna reisikohvrisse, spordiseljakotti või töölõunakotti ja hoida käed vabad. Suletud kork on varustatud PUSH-nupuga pudelikaela avamise ja sulgemise juhtimiseks ning 360-kraadine veeväljastus muudab selle kasutamise lihtsaks. Ideaalne kaaslane igapäevaeluks ja reisimiseks!

【IDEAALNE KINGITUS】 Meie väikesel termilise vee pudelil on ainulaadne stiil, puhtad jooned ja lihtne elegants. Selle musta mattpinda on lihtne käes hoida, see ei libise ja sobib igas vanuses lastele, täiskasvanutele, poistele ja tüdrukutele. Meie roostevabast terasest veepudel on hea valik kauni ja praktilise kingitusena, et väljendada oma muret sõprade ja pere pärast. Ideaalne kingitus sünnipäevaks, pulmadeks, jõuludeks, juubeliteks või muudeks tähtpäevadeks.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12776202

33 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.05.2024 15:32
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее