Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

LUNA OPTICS LN-G2-M44 ЦИФРОВОЙ прибор ночного видения

500 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Müüa Luna LN-G2-M44 öövaatlusseade. Kasutamata, originaal pakendist välja võetud. Kaasa karp ja kõik mis kaasa oli.

Info:

Luna Optics LN-G2-M44 digitaalne päeva-/öise nägemisega monokulaarne 5-20x44 on 2. põlvkonna öövaatlusseade, millel on 44 mm objektiiv ja 5–20-kordne suum. See kasutab CMOS-andurit, mis võimendab saadaolevat jääkvalgust tuhandeid kordi, ja sellel on ka sisseehitatud infrapunavalgusti, kui jääkvalgust pole.

Kuna öise nägemise monokulaar on digitaalne, saate seda probleemideta kasutada ka päevasel ajal. Ekraani ja salvestamise ülesärituse vältimiseks saate kasutada kaasasolevat värvivõimendusfiltrit. See teeb LN-G2-M44-st päeval digikaamera, öösel aga jääkvalguse võimendaja, mis võimaldab näha täielikus pimeduses. Sel eesmärgil kasutab seade sisseehitatud 805nm LED IR-valgustit, kus IR-allikas on inimestele ja loomadele lähedalt nähtav. Seade pakub teile kolme erinevat vaatlusrežiimi: täisvärviline päevaseks ja must/valge ja öine nägemine roheline hämaruse ja öö jaoks.

Keskkond projitseeritakse 0,26" 800x600 piksliga ekraanile. Samuti saate keskkonda jäädvustada piltidena (1,3MP) ja videona (720p). Need salvestatakse kaasasolevale 8GB microSD-kaardile. Monokulaar pakub ka salvestuste edastamise võimalust USB kaabli kaudu, aga ka oma Android või iOS nutitelefoni Wi-fi ühenduse kaudu.Tööaeg on kahe CR-123A aku baasil orienteeruvalt 3 kuni 5 tundi (olenevalt kasutaja režiimist)

Monokular paikneb digitaalsete öövaatlusseadmete keskmises segmendis ja on spetsiaalselt suunatud mitteprofessionaalsetele kasutajatele. Kasutades LN-G2-M44 peate oluliseks, et oleks võimalik näha palju detaile lühikese vahemaa tagant ja et oleks võimalik näha keskmisel kaugusel üldisemalt.

Номер объявления: 11549823

439
Добавлено: 21.03.2024 19:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее