Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Мега! MyTrain 3 в 1 Послеродовой пояс, коричневый! НОВЫЙ!

25 €

  • Состояние Новое
Tallinn

3 in 1 sünnitusjärgne vöö. Sünnitusjärgne taastumisvöö sisaldab 3 vööd, vastab sünnitusjärgse taastumisprotsessi vajadustele, et aidata pärast sünnitust kiiremini kehakuju taastada.

Hingav ja mugav materjal --- See sünnijärgne kõhuvöö on valmistatud kvaliteetsest kergest kangast, väga mugav ja elastne, kergesti puhastatav. Kõhupael pärast C-Sectioni hingavustesti läbimist, sobib igal aastaajal.

Suurus sobib enamikule naistele – kui ostate selle vöö pärast rasedust, valige palun oma praeguse suuruse alusel.

Reguleeritav ja suurepärane emadele – laseb kõhul pärast sünnitust iseenesest paraneda ja mõlemad pooled on samad. Reguleerige, kui tihedalt soovite, ilma riba eemaldamata, hoidke seda pikka aega. See on suurepärane kingitus naistele vahetult pärast sündi või kellelegi, kellele tehti kirurgiline operatsioon.

Kiirendab sünnitusjärgset paranemisprotsessi -- Aitab kahandada kõhtu, taljet ja puusi; Vältida elundite/naha lõtvumist; leevendab selja- ja vaagnavalu; Aitab hõlbustada emaka üleminekut; Minimeerige venitusarmid; kiirendada sünnitusjärgset paranemist; Lisab tuge imetamise ajal; Pakub mugavust pärast sündi või C-sektsiooni.

Esimesed pildid on illustratiivsed!

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 44.90 EUR.

Номер объявления: 11428143

22
Добавлено: 25.02.2023 10:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее