Эстония

МНОГО! Набор для глубокого массажа с пенным валиком ELVIRE

28 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS

[Parandab jõudu ja jõudlust] – see kaasaskantav Elvire Sport Foam Rolleri komplekt ei ole mõeldud ainult taastumiseks ja vigastuste ennetamiseks. See lihasrull on loodud sooritusvõime, jõu, paindlikkuse ja tasakaalu suurendamiseks – see tagab kiire taastumise ja hämmastava leevenduse.

[Teaduslik läbimurre masseerivas vahus] – meie esmaklassiline ja suure tihedusega EVA vaht sõtkub sügavale teie lihastesse, vabastades tihedad sõlmed ja lõdvestades sidekirme. Sisaldab eemaldatavat pehmet sisemist südamikku kaela ja muude tundlike piirkondade jaoks. 2 ühes vahtrullid!

[Leevendab valu ja vigastusi] – meie iseloomulikud ühtlased rihmad võimaldavad sujuvamat rullimist, mis masseerib teie lihastes kogunevat piimhapet, andes teile iga päev "värskelt masseeritud" jõu- ja elujõutunde.

[Massaažipall, jalarull, lisad] – käepidemega käsirull sügavamaks massaažiks, lisaks ainulaadne õlireservuaar eeterlike õlide jaoks. Ergonoomilise kontuuriga jalarullmassaažiseade, mis aitab nii plantaarfastsiidi korral kui ka mõnusa jalamassaaži pakkumiseks. PLUSS, spordikott ja treeningjuhend.

[Kaasaskantav komplekt – tooge see kõikjale!] – Taastumine, parem jõudlus ja valu leevendamine võivad nüüd teiega kaasa tulla – ilma probleemideta. Ideaalne jõusaali kaasa võtmiseks või pikamaapuhkusele. Pakub kompaktselt kaasasolevasse spordikotti.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12785873

57 (+1 сегодня)
Добавлено: 24.05.2024 01:24
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее