Эстония

МНОГО! НОВЫЙ обеденный контейнер UPTRUST

15 €

  • Состояние Новое
Tallinn

BENTO LÕUNASÕUNAKONTEINER LASTELE JA TÄiskasvanutele: 3 praktilist eraldi sektsiooni, kerge, lihtne kaasas kanda ja hoida, ideaalne tasakaalustatud toitumise jaoks. Lusikas ja kahvel on kaasas ja mahuvad hästi sisse, sobivad ideaalselt ning lapsed ei jää lusikast ja kahvlist puudust. SUUR maht: 1400 ml. See on ideaalne valik lastele kaasaskantava lõunapakina. Saate selle kinkida ka oma perele ja sõpradele jõulukingiks.

KESKKONNASÕBRALIK MATERJAL: Valmistatud toidukvaliteediga polüpropüleenist, BPA vaba. Lõhna- ja plekikindel. Kukkumiskindel, vastupidav ja hallitusevaba. UPTRUST pakub meie hinnatud klientidele alati ohutuid ja tervislikke tooteid.

LEKKEKINNELD JA VASTUPIDAV KONSTRUKTSIOON: Meie imikutoidu konteinerid on lekke- ja põrutuskindlad. See lekkekindel konstruktsioon võimaldab teil õhukindlalt suletud toidu eemaldada, muretsemata selle pärast, et see lõunapakendist välja valgub. Suure tihedusega polüpropüleenmaterjal muudab meie Bento lõunakarbi tugevaks ja vastupidavaks.

MIKROLAINEAHJU, NÕUDEPESUMASINAS JA SÜLGKÜLMKÜLMUKOHUTAV: Mikrolaineahjus (ärge pane mikrolaineahju kaant, lusikat ja kahvlit, kuumuta umbes 3-5 minutit). Lihtne puhastada nõudepesumasinas. Tihendi säilitamiseks on soovitatav kaant käsitsi pesta. Meie bento lõunakarbid sobivad lastele, õpilastele, kontoritöötajatele ja täiskasvanutele! Säästke pasta, kana, salat, puuvili, riis, sushi, suupisted. Lõpetage nälg.

.Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12774085

65 (+2 сегодня)
Добавлено: 17.05.2024 07:12
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее