Эстония

МНОГО! Подставка для украшений Barrina 43см

16 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Patenteeritud toode: T-kujuline ehete korraldaja: T-kujuline ehete alus on valmistatud individuaalsest T-kujulisest puidust puidust kastipõhjaga, tagab kiire juurdepääsu teie kõrvarõngastele, sõrmustele, kaelakeedele või käevõrudele, enam ei sassi, saate hõlpsasti hankige, mida vajate. vajate ilma kõiki oma kaelakeesid ekraanilt eemaldamata. Lihtsalt vali õiged aksessuaarid ja sa särad terve päeva.

Multifunktsionaalne ehete alus: T-kang on reguleeritav vastavalt soovile, sobib kaelakeede, kõrvarõngaste, kõrvarõngaste, kellade, käevõrude, käevõrude riputamiseks; Kuusnurkne puidust alus on valmistatud rõngasalusest ja kandikust muude tarvikute hoidmiseks.

Lihtne paigaldada: kõik vajalikud väikesed osad on komplektis. Selle ehtealuse kokkupanek on väga lihtne, pead vaid järgima juhiseid ja sinu silme ette kerkib ideaalne ehtelalus. Ideaalne ehete või professionaalse esitluse korraldamiseks.

Ideaalne kingitus: see ehtelast on parim valik oma hinnaliste ehete ja kaunistuste kaitsmiseks kriimustuste eest ning uus viis oma toa korrashoidmiseks. Kingi oma lähedasele see kingitus sünnipäevadel, jõuludel, emadepäeval ja muudel erilistel puhkudel. Sinu ema, naine, sõbranna ja teised kallid naised teevad neile hea meelega erilisi kingitusi.

Murevaba klienditeenindus: püüame alati pakkuda kõrgeima kvaliteediga tooteid ja rahulolevat teenindust. Seega, kui teil on probleeme meie ehtekorraldaja hoidjaga, võtke meiega ühendust, võimalusel pakume alati rahuldava lahenduse.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12782473

53 (+1 сегодня)
Добавлено: 22.05.2024 08:31
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее