Эстония

Придверный коврик Mibao 40x60см чёрно-серый

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

SISSE JA VÄLIS: see vastupidav matt on vastupidav mitmel viisil: IMAV, libisemisvastane, pestav, mustusekindel, vastupidav. Neid võluvaipu saab kasutada sise- või välisuksemattina lävepakudel, esikus, esikus, köögis, magamistoas, terrassil, verandal, lävel või verandal.

Mustusepüüdur ja lihtne puhastamine: mustusepüüduri uksematt püüab mustuse tõhusalt kinni, nii et see ei satuks teie põrandatele või vaipadele. Meie tõkkematt mõjub ootamatult, kui teil on karvane lemmikloom. Väga lihtne puhastada, lihtsalt loputa vees ja lase kuivada, näeb välja nagu uus vaip.

SUPER IMAV JA libisemiskindel: rohkem kui lihtsalt mustuse püüdja. See imav sisestusmatt imab ka niiskust nagu käsn, hoides teid vihmastel päevadel puhta ja kuivana. Enam pole lompe ega libedaid sissepääsu. Libisemiskindel alus hoiab ära mati libisemise ja kõikumise kasutamise ajal ning tagab teie ohutuse, vältides soovimatuid kukkumisi.

VASTUPIDAV, VASTUPIDAV JA MOEKS STIIL: valmistatud kvaliteetsest PP-kiust ja kvaliteetsest kummist. Parema kvaliteediga materjal pikendab kasutusaega. 5 lihtsas stiilis värvi sobivad igas keskkonnas nii sise- kui ka välistingimustes. Ideaalne valik elamutele, äripindadele ja ettevõtetele.

MADALA PROFIILI DISAIN: Mibao madala lävega matt, täiuslik paksus, täiesti mugav ust avada või sulgeda. Kuid ärge muretsege, et see õhuke uksematt on halva kvaliteediga, meie naturaalsest kummist aluspind tagab, et see põrandamatt on teistega võrreldes väga vastupidav ja ülimalt vastupidav.

.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12775630

43 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.05.2024 08:17
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее