Эстония

МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОН XIAOMI REDMI NOTE 4 32GB 4G СЕРЫЙ

50 €

  • Состояние Б/у
  • Производитель Xiaomi
Tallinn

NB! Telefoni postiga ei saada, vaid järeletulemisega Põhja-Tallinnas!

Telefonile on peale installitud operatsioonisüsteem PixelExperience, mis tähendab, et telefon on seega Android 11 versiooniga. Tehase operatsioonisüsteemiga üle Android 7 minna ei saa, kuid paljud rakendused vajavad vähemalt Android 8 OP-süsteemi, mistõttu sai see tarkvaraline muudatus tehtud. Muuhulgas on sellega lisandunud ka nt facelock'i (näoga telefoni lukust avamine) võimalus.

Pakkumisel nutitelefon Xiaomi Redmi Note 4 koos korpuseümbrisega + originaallaadimisadapter + microUSB - USB juhe + originaalkarp koos SIM-kaardi adapterikomplekti ja nõelaga.

Pakkuda Xiaomi 2017. aasta algul välja lastud nutitelefon Redmi Note 4 4G 32GB 3GB

Ekraani katab hetkel kaitseklaas, mis kahjuks veidi halvasti liimitud ning tuleks tulevikus ära vahetada. Pluss on see, et ekraan on tänu mitmetele kaitseklaasidele säilinud sisuliselt kriimuvabana. Hea tahtmise puhul leiab korpuselt mõne mikrokriimu, kuid kuna alates telefoni kättesaamisest on telefonil koguaeg kaitseümbris peal olnud, siis suuremad kriimud õnneks puuduvad.

OP-süsteem on MIUI 11 (Android 7 / Nougat) ning seda ametlikult uuendada ei saa. Ainuke võimalus oleks telefon root'ida ning siis laadida peale nt LineageOS vm. 3.-nda osapoole mitteametlik ROM.

Suurim miinus selle telefoni puhul on hetkel aku mahtuvus, mis on 5 aasta jooksul üpris madalale langenud ehk aktiivsel igapäevasel kasutusel tuleks laadida seda päeva jooksul 1-2 korda. Akuvahetus selle mudeli puhul maksab ca 30 €.

Mudelit tutvustav leht: mi . com/in/note4

Tehniliste andmetega saab tutvuda siin: gsmarena . com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php

Номер объявления: 12516826

331 (+3 сегодня)
Добавлено: Сегодня, 12:47
Сообщить о нарушении

Похожие объявления

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее