Эстония

Мужские мокасины с эффектом памяти, тапочки Mixin Dark Brown 46 EU

10 €

  • Состояние Новое
  • Вид обуви Мокасины
  • Размер 46
Tallinn

Hingav ja mugav pealisosa: seemisnahast kangast meeste sussid on stiilse ja klassikalise mokassiinistiiliga ning seemisnahast materjal laseb jalgadel hingata ning hoiab meeste sussid nii seest kui väljast lõhnavabana. Väga lihtne puhastada: pühkige susse õrnalt niiske lapiga. Laske õhu käes kuivada.

Super soe ja pehme vooder: Kunstküüliku karusnahaga vooderdatud kohevad kunstkarusnahast meeste sussid kallistavad õrnalt su jalgu ning annavad sooja ja hubase tunde. Mäluvahuga meeste pässid hoiavad teid igal hommikul soojas ja pakuvad õhtul mugavat leevendust. Need pehmed meeste sussid tekitavad tunde, nagu oleksite pilves, nii et teie jalad ei külmetaks plaaditud ja lehtpuupõrandatel.

Mugav mäluvahtpolster: kohevatel meeste sussidel on kõrge tihedusega mäluvaht, mis suurendab tuge ja tagab hea polsterduse, nii et tunnete end jalgade all ergonoomilise padjana. Meeste mokassiinide toetav sisetald lõdvestab jalavõlvi ja leevendab jalavalu kogu päeva jooksul kõndides või seistes.

Libisemiskindel tald: need meeste kõva tallaga talvesussid sobivad ideaalselt külmadel hommikutel koeraga jalutamiseks. Põhja turvis on nii hea, et võid prügi välja visata ilma jalanõusid vahetamata, samuti aitab see säilitada haardumist puit- ja plaatpõrandatel.

Soe kingitus meestele: need pehmed paksud meeste sussid on kena kingitus teie lähedastele külmadel talvekuudel. Pakume 100% riskivaba raha tagasi garantii, kui te ei ole mingil põhjusel oma ostuga rahul. Klõpsake lihtsalt meie kaubamärgi nimel, minge poodi ja ostke oma lähedastele paar karusnahast meeste talvesoojad sussid.

Номер объявления: 12775598

40 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.05.2024 07:47
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее