Эстония

Новый!! Мужское термобелье LAPASA (Thermoflux M60) XL

21 €

Предложить цену

В наличии: 2 шт.

  • Состояние Новое
Aseri, Viru-Nigula vald, Lääne-Virumaa

UUS!!

Esimesed pildid on illustratiivsed!
Vaadake palun suurustabelit.
Kõik küsimused palun enne ostu lõpetamist.

Poehind 49

Soe ja hingav: esmaklassiline vahvlikootud termopesu üla- ja alaosa, soe, pehme, hingav, nahasõbralik ja vastupidav. Vahvlikudumine võimaldab õhul voolata läbi kanga, et niiskus kiiresti kuivada, säilitades samal ajal soojuse, kui seda vajate.


Vastupidav ja niiskust ärajuhtiv: 95% puuvilla ja 5% spandexi segu on nii vastupidav kui ka mõnus vastu keha. Vahvelkootud materjal juhib tõhusalt niiskust ära, säilitades samal ajal tugeva ja pehme materjali.


Rätsepatööd ja palistatud õmblused: Drapingi õmblemine tagab ergonoomilise ja loomuliku sobivuse, võimaldades täielikku liikumisulatust ja piiramatut tunnet, eriti õlgadel ja jalgevahel. Servade tugevdamiseks ja servade kokkurullumise vältimiseks on kasutatud palistusõmblusi.


Open Fly: kaasatud on kahekihiline avatud kärbse disain, et muuta asjad mugavamaks ja hõlpsamini juurdepääsetavaks, kui loodus kutsub.


NEXT-TO-SIN: Sobib teiste riiete alla, sobib talispordiks õues, nagu suusatamine, jooksmine, rattasõit jne. Sobib kandmiseks siseruumides, koduriietena, naha kõrval kihina või pidžaamana, kaasas ja teie perele läbi sooja ja mõnusa talve.

Номер объявления: 12536061

107 (+1 сегодня)
Добавлено: 12.04.2024 12:13
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее