Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

НОВЫЙ. Набор контейнеров для хранения Sunrise Jasmine (Tuppe

29 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

UUS, säilitusnõude komplekt Tupperware konkurendilt. See komplekt aitab teie külmikut uutmoodi korrastada. Õhu ja vedelikutihe kaas hoolitseb, et lõhnad ja maitse jäävad sinna kuhu nad kuuluvad ning toiduained säilivad kaua aega värskena. Karbid sobivad ka toidu transportimiseks, kuna sulguvad hermeetiliselt ja lekkekindlalt.

Tooteinfo:

Komplekt koosneb kuuest Sunrise nõust. Kahes 1,1 liitrises mõõdustikuga varustatud Multi purgis saab edukalt hoida vedelaid ja tahkeid toiduaineid nii püsti- kui külili asendis. Purgid mahuvad hästi külmiku uksesahtlisse. Kolmes eri mõõduga lameda kaanega King nõus on võimalik toitu säilitada, serveerida ja ohutult transportida. 1,3 liitrises Queen kausis on hea säilitada, serveerida ja transportida tahkeid toiduained, mis võivad ulatuda üle kausi serva. Serveerimisel võib kasutada kaant teise taldrikuna. Kõiki nõude juurde kuuluvaid Sunrise kaasi on võimalik eraldi kasutada kõigi juba majapidamises olemasolevate nõude hermeetiliseks sulgemiseks. Kuna kaane tihendi serv on piisavalt lai (1-2 cm sõltuvalt kaane suurusest), ei pea oma toidunõu olema täpselt sama mõõtu Sunrise kaanega: üks ja sama kaas sobib erinevat mõõtu nõudega.

Komplekti kuuluvad:

    Queen kumera kaanega kauss 184 mm (1,3 l)

    King lameda kaanega kauss 154 mm (800 ml)

    King lameda kaanega kauss 139 mm (500 ml)

    King lameda kaanega kauss 125 mm (300 ml)

    Multi purk 2 x 104 mm (1,1 l)

SUNRISE tooted on pikaealised, taluvad temperatuuri -20℃ kuni 95℃. Kaane tihend on valmistatud venimiskindlast toidusilikoonist temperatuuritaluvusega -100℃ kuni 250℃; korpus ja kaas on eriti tugevast polükarbonaadist.

Номер объявления: 11036876

376
Добавлено: 18.03.2024 14:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее