Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Pärnu maakond, Pärnu linn, Pärnu linn, Kesklinn, Suur Kuke 7

129 900 €

  • Комнат 2
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 48.8
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
Suur Kuke 7, Pärnu
Müüa kaasaegse planeeringu ja suure terrassi ning kõrgete lagedega korter Pärnu linna südames, vaiksel Suur Kuke tänaval.

Eestiaegses korda tehtud palkmajas asuv korter paikneb maja esimesel korrusel ning sobib suurepäraselt nii elamiseks, investeerimiseks või suviseks perioodiks suvekorteriks perele!

KORTERIST
Planeeringu järgselt kuulub korteri koosseisu mahukas esik, milles on garderoobisüsteem ja aken vaatega tänavale. Avatud köögiga elutuba, millest pääseb maja tagumisele poolele avanevale suurele terrassile ning kuhu paistab päeva- ja õhtupäike. Korter on talvel ja suvel mõnusalt soe. Suveisel ajal jahutab korterit õhksoojuspump. Magamistuba mahuka Sunorek salongist tellitud lükandustega garderoobikapiga, on asetuselt esikust vasakut kätt jääv ning vannituba paremat kätt.
Korteri põrandaid katab naturaalne tammeparkett, aknad puitraamidel. Tammepuidust on tehtud ka eritellimusel köögimööbel ning aknalauad kogu korteri ulatuses. Köögimööbli töötasapind ja seinapind on kaetud graniidist. Vannituba ehib pähklipuust eritellimusmööbel.

2006 aastal ehitati korter müüja soovide ja nõpunäidete järele valmis ning sellel hetkel ei hoidnud omanik ehitusmaterjalide ja viimistlusmaterjalide pealt kokku. Viimistlemisel paigaldati vannituppa Villeroy & Boch sanitaartehnika, kõik pistikud ja lülitid on ehtsast puidust. Seintele paigaldati kõrgema hinnaklassi tapeet.

Korterisse on paigaldatud lisaks õhksoojuspump, mille eesmärk on korterit jahutada kuumadel suvepäevadel.

Müüdaval korteril kahjuks hoovis parkimise kohta pole, aga selleks pole ka vajadust kuna tänav on lai ja liiklus harv. Auto saab jätta otse korteri akende alla tänavale.

Müügihind sisaldab kohtkinnitatud mööblit, lahtine mööbel läheb omanikuga kaasa!

MAJAST
Suur Kuke 7 kortermajas paikneb 8 korterit ning kõik elanikud ja naabrid on viisakad ja äärmiselt toredad.
2005 aastal võeti kogu maja palkideni lahti ning renoveeriti. Tänaseks on kortermaja fassaad juba päevi näinud ning toimekal KÜ-l on planis võtta ette lähimal ajal maja värskenduskuur.

Küttelahendusena on kortermajas kasutusel vesi-õhk soojuspump ning korterites soojuskandjateks radiaatorid. Lisaks on majas õliküttel baseeruv keskküttekatel, mis toetab kogu maja kütmist eriti külmadel talvepäevadel. Korterid on mõnusalt soojad ka külmematel talvepäevadel. Sooja vee korteris annab boiler.

Rohelust ja hubasust lisavad maja ümbruses kõrged puud ja haljasalaga sisehoov.

ASUKOHT
Suur Kuke tänav on suurepärase asukohaga!
Kesklinna võlud ja igapäevased toimetused saab tehtud ilma autota. Jala linna südamesse võtab aega maksimaalselt 10 minutit, randa tuleb jalutada umbes 25 minutit.

Vahetus läheduses on Pärnu Turg oma värskete andide ja toidutänavaga, erinevad kauplused, ühistranspordipeatused ning pisut eemal linna centrum erinevate kaupluste, restoranide ja erinevate äridega.

Oled oodatud selle imelise koduga tutvuma!

Номер объявления: 12243375

270
Добавлено: 04.08.2023 09:18
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее