Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Pärnu maakond, Pärnu linn, Pärnu linn, Kesklinn, Veetorni 2

350 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 103.3
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Панель
Veetorni 2, Pärnu
MÜÜA EKSKLUSIIVSE PROJEKTIGA KORTER PÄRNU KESKLINNAS!
103,3 m2, neljatoaline, suure rõduga korter asub Pärnu kesklinnas rannarajooni vahetus läheduses. Kaugus Pärnu ajalooliselt väljakujunenud peatänavast, Rüütli tänavast, on 400 m.

4-toaline läbi maja planeeringuga korteris on esik, avatud elutuba-köök, 2 magamistuba, kamina-/puhkeruum, 2 WC-d, vannituba ja dušširuum koos saunaga. Ühele magamistubadest on välja ehitatud garderoob. Elutoast, magamistoast ja puhkeruumist on väljapääsud avarale rõdule.

63 m2 panoraamvaatega rõdu ümbritseb täies ulatuses korteri kolme külge. Päikesepoolsel rõdul on võimalik suurepäraselt päevitada ja nautida nii imelisi päikesetõuse kui ka loojanguid. Aastavahetusel on nähtav kogu Pärnu linna võimas ilutulestik. Rõdule on välja ehitatud väliköögi valmidus, olemas veega kraanikauss koos tööpinna ning grillikohaga. Paigaldatud on markiis.

Korteri juurde kuulub parkimiskoht ja mahukas panipaik.

Viiekorruseline lamekatusega kaasaegse arhitektuuriga korterelamu asub Pärnu kesklinna privaatsel tupiktänaval. Majas on üks trepikoda ja lift. Majas on tsentraalküte. Soklikorrusel on panipaigad, jalgrattaruum ja prügiruum. I korrusel on avar fuajee. Sissekäigu kõrval on jalgrattaparkla.

Korteriühistu otsusega paigaldatakse terve maja kõigile korterite rõdudele lähitulevikus klaaspiirded. Müüdava korteri rõdule on klaaspiirded juba paigaldatud ja ka tasutud.

Huvi korral võta kindlasti ühendust, vastan meeleldi kõigile lisaküsimustele!

Номер объявления: 11526469

13
Добавлено: 18.08.2022 09:12
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее