Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Продать действующий магазин / или / выбранный товар / инвентарь

Цена не определена

Предложить цену

  • Состояние Новое
Põltsamaa, Põltsamaa vald, Jõgevamaa

Heas asukohas, suurte kaupluste vahel, töötav kauplus rendib väga headel tingimustel üüripinda + kõik vajalikud lisaruumid.

Kogu kaupluse ostu korral on hinna sees esmaspäevast-laupäevani töötav kauplus, koos kõige vajalikuga, nimi, vajadusel töötajad, tarnijate kontaktid, seadmed, kogu inventar / riiulid, töövahendid, turundusvahendid, e-poe valmidus, soodsad tarnekokkulepped, meie kauba edasimüüjate kontaktid ja hea üürileping.

Ettevõtte müügihind kokkuleppel. Kaupluse müük toimub ilma juriidilise kehata!

Kogu laojäägi ostu korral kindel ühikuhind. Kasum on edasimüügil garanteeritud!

Kuna elu on uued kaardid kätte mänginud, siis on soov 6 aastat tegutsenud kaupluse tegevus lõpetada. Oleme olnud Põltsamaal üks tugevamaid ja pikemalt ühel kohal paiknevaid kauplusi. Väiksed konkurendid on tulnud ja sama kiirelt ka läinud, kuna suudame klientidele alati pakkuda tavapoodidest soodsamat hinda.

Arutame müügivõimalusi väga mitmel viisil:
1. Kogu kupatus ja bränd
2. Kogu kupatus
3. Vaid bränd
4. Kogu kaup (määrame ühe mõlemale sobiva tüki hinna ja siis ei ole vahet kas tegemist pastaka või tutika telekaga, nt 0,35€/tk kogu kaup)
5. Valitud kaup
6. Kogu inventar või valik inventarist
7. Oleme läbirääkimiseks avatud kõige suhtes
8. Võimalik ka vaid meie üüripind edasi võtta. Meil on väga hea üürileping, mille saab uus omanik üle võtta. Oleme ruumis teinud kõik parandus ja elektritööd ise. Seega kui peaksime lahkuma, siis võtame ka kõik kaasa, et uus üürnik peaks nullist alustama, aga eelistaksime, kui saaksime tehtud tööd sümboolse summa eest edasi müüa ja saate üürilepingut jätkata.

Rohkem infot esialgu vaid sõnumite või e-posti teel.

Номер объявления: 11303512

321
Добавлено: 29.04.2022 13:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее