Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Rantsi, Taritu, Saaremaa

1 300 000 €

  • Комнат 3
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Дерево
Taritu, Saaremaa vald, Saaremaa

Merelähendane talukompleks privaatses kohas

Kinnistu, puitmaja

Lisainfo: mööbel, garaaž, ühistransport, kõrvalhoone, kaev, puurkaev, panipaik, TV, elekter, mööbli võimalus, eterniitkatus
Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: elektriküte, ahjuküte
Side ja turvalisus: kaabelTV, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: Riksu laht meri 1 000 m, mets lähedal, ümbruses eramud, asulast väljas, teed heas seisukorras, naabrid kaugel

Suurte võimalustega talukoht. Sobib nii lihtsalt elamiseks, suvekoduks kui ka edasiarendamiseks. Privaatne ja vaikne koht, ümbritsetud metsaga, asub väikses vaikses külas teistest pisut eemal. Teisel pool küla asub kuulus vana Taritu koolimaja, täna kultuurimaja, kus toimub erinevaid üritusi ning ringe. Soovijaile jätkub ka kultuuri.

Koht ise on linnulennult kilomeeter merest, läheduses asub mitu ilusat suplusranda ning Lõmala sadam.
Kuressaare jääb 25km kaugusele.
Lähimad poed, koolid, lasteaiad, arstiabi ja muu vajalik Salmel ja Lümandas (mõlemad 10km).

Majade ümber on piisavalt maad (4,73 ha), ei pea muretsema, et keegi külje alla oma elamist ehitama hakkab. Ümberkaudsed krundid samuti metsad. Samas bussipeatus väga lähedal, sisuliselt värava taga, ühistranspordiga saab nii Kuressaarde, Salmele, Lümandasse, kui Kihelkonnale. Ühistransport liigub valdavalt kolm korda päevas.

Hoovis on palju kandvaid erisordilisi õunapuid ning muid viljapuid (ploomid, kirss, pirn jne) ja -põõsaid ning lilli. Olemas on isegi suure kasvuhoone karkass, millest saab hõlpsasti toimiva kasvuhoone aiamaa kõrvale taastada. Samuti olemas suur roostevabast terasest veepaak aiamaa tarbeks, taimede kastmiseks või muul otstarbel majapidamises veepaagina kasutamiseks.
Allesolevad antiiksed leiud vanast talukohast (puidust riidekirstud, suured puidust õllevaadid ja muu) tulevad kohaga kõik kaasa. Samuti antiikne ja vanem ning ka uuem mööbel, mis elumajas ja mujal asuvad, tulevad soovikorral kaasa.

Elumaja ja selle külge ehitatud valgusküllane veranda on pakkunud siiani mõnusat elamist. Majas sees on mõned aastad tagasi tehtud remont, üks sein maha võetud ning ahi, põrandad, laed, seinad, aknad, mööbel üle värvitud ning elamist muul moel kohendatud. Tegemist on pigem sanitaarremondiga.
Majas on kolm tuba, köök avatud koridoriga, kuivkäimla ning kaks väga heas korras ja hästi tomivat ahju. Elektrijuhtmestik on hiljuti vahetatud, elektrik on koha üle vaadanud.

Elumajale lisaks on kinnistul kõrvalhooned: toimiv saun, garaaš, töötuba koos kõige sinna juurde kuuluvaga; vana suur laudahoone, millest pool on kohandatud elamiseks, st soojustatud ja seest laudadega üle löödud ning küttekehagi sisse ehitatud (puupliit). Vajab puhastamist. Elekter sees.
Samuti olemas suurem lihtsam hoone puudekuuri ning aida aluse eesmärgil.

Olemas on salvkaev kui ka puurkaev (sügavus 49m). Värske puhas põhjavesi olemas.

Kõik krundil olev elektroonika/tehnika, nt pesumasin, pliidid, külmik jne, tulevad ostuga kaasa.

Väike osa muistse põllu äärt ulatub krundile.


Lisaks võimalik juurde osta mõnisada meetrit eemal asuv kinnistu juurde kuuluv 6,91 ha suurune maatükk põldude ja metsaga.
Eraldatud ning looduskaunis kohas, linnulennult samuti u kilomeeter mereni. Kunagine vana talukoht, ilma hooneteta, kiviaiaga.

Viide: https://www.okidoki.ee/item/riksu-silla/10764100/

450 000€

Huvikorral ja varasemal kokkuleppel on võimalik tulla koha peale vaatama.

Ei luba enda kuulutust kopeerida.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Yhteensä 4,73 ha. On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että yksityisyys on pysyvää. Paikkaa ympäröivät olosuhteet takaavat ikuisen eristyneisyyden - aidan yli ei voi koskaan olla naapureita. Harvinainen paikka, jossa kukaan ei voi rakentaa elantoaan niin sanotun puolen alle!

Kilometrin päässä merestä linnuntietä, lähistöllä on useita kauniita uimarantoja ja Lõmalan satama. Kuressaare on 25 km:n päässä. Julkinen liikenne hyvin lähellä. Lähimmät kaupat, koulut, päiväkodit, sairaanhoito ja muut tarpeelliset ovat Salmelissa ja Lümandassa.

Pihalla on paljon kantavia omenapuita ja muita hedelmäpuita (luumut, kirsikka, päärynä jne.) sekä pensaita ja kukkia.

Talossa on kolme huonetta, keittiö avoin käytävällä, kuivakäymälä ja kaksi erittäin hyvässä kunnossa olevaa kiukaa. Sähköjohdot hiljattain vaihdettu, paikka on sähköasentajan tarkastama.

Kiinteistössä on talon lisäksi ulkorakennuksia: toimiva sauna, autotalli, työpaja kaikella siihen kuuluvalla; vanha iso navetta.

Siellä on varastokaivo sekä porareikä (syvyys 49m). Oma raikas ja puhdas pohjavesi käytettävissä.

Iso huone täynnä lämmitystä - silputtua puuta.

Tällä hetkellä talossa on kolme ikkunaa rikki yksin seisomisesta, tämä olisi uuden omistajan vastuulla.

Hyvin pieni osa muinaisen pellon reunasta ulottuu tontille.

Lisäksi on mahdollista ostaa 6,91 ha pelto- ja metsäkiinteistö, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä ja kuuluu tilalle. Hinta: 450 000 €.

Viite ilmoitukseen: https://www.okidoki.ee/item/riksu-silla/10764100/

Sopimuksen mukaan on mahdollista tulla katsomaan ja tutustumaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Total 4.73 ha. It is important to pay attention to the fact that privacy is permanent. The conditions surrounding the place ensure eternal isolation - there can never be neighbors across the fence. A rare place in that no one can build their living under the so-called side!

A kilometer from the sea as the crow flies, there are several beautiful bathing beaches and the port of Lõmala nearby. Kuressaare is 25 km away. Public transport very close. The nearest shops, schools, kindergartens, medical care and other necessary things are in Salmel and Lümanda.

In the yard there are many bearing apple trees and other fruit trees (plums, cherry, pear, etc.) and bushes and flowers.

The house has three rooms, a kitchen with an open corridor, a dry toilet, and two stoves in very good condition and humming well.

In addition to the house, the property has outbuildings: a working sauna, a garage, a workshop with everything that belongs there; an old large barn building.

There is also a larger, simpler building for the purpose of a tree shed and a barn base.

There is a storage well as well as a borehole (depth 49m). Own fresh and clean groundwater available.

At the moment, the house has three broken windows from standing alone, this would be the responsibility of the new owner.

A very small part of the edge of the ancient field extends to the plot.

In addition, it is possible to buy a 6.91 ha property with fields and forest, which is located a few hundred meters away and belongs to the farm. Price: €450,000.

Reference to the ad: https://www.okidoki.ee/item/riksu-silla/10764100/

By agreement, it is possible to come to see and familiarize yourself.

Номер объявления: 10802465

2939
Добавлено: 30.03.2023 08:25
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее