Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Rapla maakond, Kohila vald, Prillimäe alevik, Sõpruse tn 11

84 500 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 58.3
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Панель
Sõpruse tn 11, Prillimäe, Kohila vald, Raplamaa
Müüa avara planeeringuga heas seisukorras korter Prillimäel, Kohila vallas!

PLANEERING

Müüdav korter asub 3 – korruselise maja 3.korrusel. Korteri planeering on läbi maja.Elutuba avatud köögiga akendega maja ette, ehk päevase päikse suunal. Esikust pääs kahte eraldi magamistuppa, ehk õhtuse päikse suunal.Vannituba ja tualett paiknevad koos.

VIIMISTLUS/MÖBLEERITUS

Magamistoas ja esikus remont tehtud värskelt aasta tagasi. Magamistoas vahetatud aken ( kolme klaasiga).WC, duširuum on plaaditud ja põrandaküttega. Kogu korteri põrandaid katab laminaatparkett va esikus ( põrandaplaat) ja magamistoas vaipkate. Korteri seinad ja lagi kaetud küprokiga, seinad tapeeditud ja osaliselt värvitud. Elektrijuhtmestik, kilp, pistikud uued, hea ventilatsioonisüsteem, veeboiler, uus torustik, uus wc -pott.Korterisse jääb köögimööbel. Lastetoas riidekapp, korteris olevad kõik valgustid ja magamistoas mahukas garderoobikapp.Muidugi tehnika ja mööbli jäämine korterisse on kokkuleppel omanikuga.

KÜTE /ÜLALPIDAMISKULUD

Korteris on kombineeritud küte ( õhksoojuskamin, elektriküte).
Korteri ülalpidamiskulud – talvisel ajal 170€ ja suvisel ajal 80 €, milles sisaldub isiklik veetarbimine ja küttekulu.

PANIPAIK/PARKIMINE
Korteri juurde kuulub keldrikorrusel panipaik.Parkimine maja maal vabadel kohtadel, kohti jätkub.

INFO ELAMU KOHTA

Maja trepikojad puhtad. Välisseinad otsadest soojustatud. Majal on toimiv korteriühistu.Naabrid väga toredad , sõbralikud ja vaiksed.Korteriühistul laenu ja võlgu pole.


PIIRKOND/ASUKOHT

Prillimäel on aastaid tööd tehtud selle nimel, et kohalikel endal oleks hea seal olla ja ettevõtlus areneks. Elukeskkonna parandamisega tegeletakse pidevalt, et rohkem inimesi jääks Prillimäele paikseks. Tallinna piirini Prillimäelt on 25 km, Raplani 22 km ja Kohilasse 2 km. Alevikus asuvad Prillimäe Põnnipere lasteaed, Tallinna Kunstikeraamika Tehas, erinevad autoremondiga seotud ettevõtted, kauplus, noorte- ja teabetuba, kool Kohilas ning Norcar BSB Eesti AS tootmistehas.Väga heas korras sõiduteed. Looduskaunis koht,Pahkla tehisjärv 3 km kaugusel.

Sinu uus kodu ootab Sind!
Helista + 372 566 02955 ja läheme vaatama!

Номер объявления: 11505676

10
Добавлено: 07.08.2022 18:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее