Эстония

Rudistor RPX33-EV08 DualMono Hi End усилитель для наушников

399 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Tallinn

Müüa heas korras Rudistor RPX33-EV08 DualMono Hi End Headphone Amplifier.

Itaalia Rudistor Sound Systemsi kahe monotopoloogiaga kõrvaklappide võimendi RPX-33 kasutab puhta, optimeeritud ja puhta audiofiilse elektroonika segu, et pakkuda parimat saadaolevat heli. RPX-33 elektrooniline disain oli täpselt välja arvutatud ja väga täpselt rakendatud, et tagada lühim signaalitee, mis on audiofiilide maailmas kohustuslik. Toiteallikas kasutab mahtuvuskordisti, et pakkuda puhast alalisvoolu selle puhta heli ja musta tausta jaoks.

RPX-33 loodi selleks, et pakkuda kuulajale suure läbipaistvuse, tõelise helitausta, sügava ja täieliku bassi ning rafineeritud keskkõrgusi, hämmastava dünaamika ja absoluutselt kristallselge heli. Mitmekülgsus on tänapäevases elus kohustuslik, nii et selle suurepärase võimendi paremaks nautimiseks on kaasas kaks kõrvaklappide väljundpesa. Üks ülitundlikkuse jaoks väiksema võimsusega (L) ja teine ​​​​madala tundlikkusega purkide jaoks, suurema võimsusega (H)

Tipptasemel jõudluse tagamiseks valitakse komponendid parimate meile saadaolevate kaubamärkide hulgast, millele järgneb täpne ja kindel konstruktsioon ning väga ranged testid kõrgelt kvalifitseeritud laborites. Kõik komponendid (sh kaablid ja juhtmed) on sertifitseeritud ja vastavad täielikult Euroopa Ühenduse ohutuseeskirjadele.

Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Номер объявления: 12193643

674 (+2 сегодня)
Добавлено: 03.05.2024 21:30
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее