Эстония

Saare maakond, Saaremaa vald, Valjala alevik, Pihlaka 18

41 700 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 68.3
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Панель
Pihlaka 18, Valjala, Saaremaa vald, Saaremaa
PLANEERING
Korter on avara, läbi maja planeeringuga. Esikust vasakule jääb elutuba, paremat kätt suur köök. Vahekoridoris paremale poole jääb suur dushiruum ja koridori lõpus mõlemale poole eraldiasetsevad magamistoad. Hoovipoolsest magamistoast pääseb teisele lodzale.

SISEVIIMISTLUS
Korteris on alustatud kapitaalse renoveerimisega. Vahetatud on kogu elektrijuhtmestik ja veetorustik. Põrandatel naturaalne parkett, seinad ning laed on puhastatud ja pahteldatud. Paigaldatud on pakettaknad, uus välisuks ja uued puidust siseuksed. WC ja dushiruum on kokku ehitatud, plaaditud, uus santehnika, pesumasina valmidus. Tööd vajavad lõpetamist, aga korter on juba elatav.

KÖÖK
Köögis on paigaldatud uus köögimööbel koos tehnikaga. Köögi ühes seinas on sisseehitatud kapi asemel väike sööginurk. Köögist pääseb ka majaesisele suurele lodzale.

KÜTE
Kogu kortermaja on üle läinud individuaalsele elektriküttele. Võimalik kütta elektriradiaatoritega või paigaldada oma õhksoojuspump.

KULUD
Hetkel ainuke püsikulu on remondifondi kogumine- 41eur kuus, mis sisaldab hoolduskulu.

ASUKOHT
Kortermaja asub väikese ja rahuliku Valjala keskuses. COOP kauplus kohe kõrval ja ka muu eluks vajalik- lasteaed, kool, apteek jne jalgsiteekonna kaugusel. Kuressaarde ca 30min autosõitu.

Номер объявления: 12172798

438 (+1 сегодня)
Добавлено: 27.06.2023 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее