Эстония

Серый попугай

1 400 €

Tallinn

Kas teadsid, et hallpapagoi on ehk ainus papagoi kes oskab rääkides kasutada sõnu tähenduse järgi?

3-4 kuused armsad beebid, kellele meeldib astuda käele ja panna nokk käe peale, et saada tähelepanu, sügamist ja musi.

On võimalus tellida hallpapagoi kes on treenitud trakse kandma, kellega võib kohvikusse või reisile minna.

Hallpapagoi (psittacus erithacus) on CITES A lind ja seadus nõuab, et linnul oleks EL sertifikaat (CITES-B lindude puhul on aretustunnistus kohustuslik). Vastasel juhul on lind ebaseaduslik ja võidakse konfiskeerida ning teda ei saa müüa ega seaduslikult üle piiri toimetada.

Tähtis. DNA-test või poe kviitung ei ole dokument.

Linnud on taltsutatud, loomaarsti poolt kontrollitud, haiguste suhtes testitud ja karanteenis olnud. Lindudel on garantiileping, mis tagab kahju hüvitamise linnu haigestumise või hukkumise korral, kui see on tingitud müüja süül. Kui ostate linnu ilma dokumentideta ja ilma lepinguta, võite sattuda petturi või ebaausa müüa kätte ega saa haigest või surnud linnust hüvitust.

Laitmatu mainega linnumüüja Lätis, Eestis ja Soomes. Klientidele pakutakse nõu ja tuge linnu eest hoolitsemisel.

Aastakümneid elava linnu ostmine on tõsine samm, mida tuleb hoolikalt kaaluda ja pidage meeles, et teie lemmikloom võib aja jooksul areneda oma heade ja vähem atraktiivsete iseloomuomadustega. See sõltub rohkem teie kasvatusest ja linnu isiksusest. Linnud lähevad müüki alles pärast seda, kui olen veendunud, et tema eest hoolitsetakse, pakutakse head toitu, suurt puuri, linnusõpra ja muud vajalikku. Kogemuste puudumine pole takistuseks seni, kuni loed palju ega ole pärast naljaka video vaatamist linnu ostmise otsust teinud. Otsige enne internetist teavet konkreetse liigi kohta, kuna teabe puudumine suurendab ohtu, et papagoid teile ei müüda.

Võtke minuga julgelt ühendust, ma räägin teile, kus saab näha selle linnu ja teiste linnuliikide pakkumist, sadu videoid ja pilte lindudest, infot meie ja meie kogemuste kohta ning äkki saab mõnest meie beebist teie parim sõber .Räägimme FIN, RUS, ENG, LAT

Dagnis Kalnins

Номер объявления: 12642807

739 (+15 сегодня)
Добавлено: 08.04.2024 09:31
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее