Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Sharp Aquos LC-32SH7E 32-дюймовый ЖК-телевизор

50 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Tallinn

Müüa heas korras Sharp Aquos LC-32SH7E 32 Inch LCD TV Built-in Freeview C Grade No Remote. Tehtud japanis.

1,366 x 768 eraldusvõime

Sisseehitatud DVB-T FREEVIEW tuuner

HD-valmidus

Kui eelistate minimalistlikku stiili, moe ja moe maitset ning hindate silmapaistvaid tehnoloogilisi tooteid, on SHARP LC-32SH7E-BK 32-tolline LCD-teler teie jaoks. Stiilitud minimalismi kontseptsiooni saavutamiseks, esiraam ja Ekraani põhi on viimistletud täismusta peegelviimistlusega. Ekraani futuristliku ilmega on SHARP edukalt loonud rafineeritud, minimalistliku, kuid samas elegantse välisilmega LCD-teleri. Raami kumerad kontuurid suurendavad veelgi difraktsiooni ja muutusi valgus, et ühendada teler ideaalselt teie sisekujunduse komponendina. On aeg kogeda järgmise põlvkonna audio-/visuaaltehnoloogiat koos SHARPiga.

Selle stiilse, läikiva ja vapustava digitaalse TV-tuuneriga HD-ekraaniga kogege hiilgavat multimeedia jõudlust! Kombineerides HDMI- ja AV-sisendid ning võimsa heli, viib LC-32H7E-BK meelelahutuse täiesti uuele tasemele! HD-ekraanil on parima võimaliku pildikvaliteedi tagamiseks laiekraan. See on täielikult tulevikukindel, kuna toetab signaale kõikidest allikatest, sealhulgas Blu-ray ja täiustatud HD-mängukonsoolidest. Signaalitöötlust on palju täiustatud, et toetada seda palju kõrgemat signaali kvaliteeti ja eraldusvõimet. See loob suurepärase ereduse ja värvidega hiilgavaid virvenduseta progressiivse skaneerimise pilte.

See toode on renoveeritud C3 klassi standardi järgi. Kõik esemed on täielikult testitud ja töötavad. Sellel on väga märgatavad mõõdukad kuni tugevad kriimustused, kriimud, jäljed või mõlgid. Ükski neist ei mõjuta toote funktsionaalsust. See võib olla mitteoriginaalpakendis. Sellel elemendil puudub kaugjuhtimispult, kuid seadet saab kasutada ka ilma selleta ja see ei sisalda mittevajalikke tarvikuid.

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Номер объявления: 12004077

1149
Добавлено: 26.03.2024 22:30
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее