Эстония

Смарт-часы

20 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Uus Nutikäekell!
Hind poes 70€

tooteinfo google translatega-

Nutikell, 1,57-tolline täispuuteekraaniga treeningute jälgija südame löögisageduse ja vere hapnikutaseme monitorimisega, IP68 veekindel nutikell Androidi ja iOS-i mobiiltelefonidele

Mikro-kõver ekraan ja kohandatav valim - 1,57-tolline mikro-kõver ekraan, mis pakub teile unikaalset visuaalset ja kasutajakogemust. Täispuuteekraan 240 x 360 resolutsiooniga, selge ja ere. Viis heleduse valikut võimaldavad teil päikese käes teavet kergesti lugeda. Lisaks on saadaval neli valimistiili. Saate valimit kohandada rakenduse "DaFit APP" kaudu ja valida oma eelistatud valimistiili.
24/7 südame löögisageduse monitor ja une jälgija - Jälgib automaatselt teie reaalajas südame löögisagedust, tuvastab käsitsi teie veres hapnikutaseme (SpO2) ja pakub põhjalikku analüüsi teie une kvaliteedist (sügav uni, kerge uni ja ärkveloleku aeg), et aidata teil arendada tervislikumat eluviisi. Palun pange tähele: Andmeid ei saa kasutada meditsiinilistel eesmärkidel, need on ainult viitamiseks.
Veekindel treeningukell ja täpne tegevuse jälgimine - See nutikell on varustatud IP68 veekindla reitinguga, mis võimaldab teil käsi pesta ilma kella eemaldamata (kuid ärge kasutage kuuma veega). Toetab 8 spordirežiimi (jooksmine, kõndimine, sulgpall, jalgrattasõit, korvpall, jalgpall, ujumine, köieveo), kell näitab teie täpseid samme, põletatud kaloreid, sporditeekonda, südame löögisagedust ja saate rakenduses näha üksikasjalikumaid andmeid.
Teavitused sõnumitest ja muud praktilised tööriistad - Kui ühendate selle nutikella oma telefoniga, saate teavitused Facebookist, WhatsAppist, Instagramist, Twitterist ja paljust muust ning isegi lõpetada sissetulevad kõned. Te ei maga enam maha olulist infot. Lisaks on palju praktilisi funktsioone nagu taimer, stopper, seadme leidur, liikumise meeldetuletus, muusika juhtimine ja ilmateade.
Pikk aku tööiga ja hea ühilduvus - Meie kell on ühilduv nutitelefonidega iOS 10 / Android 5.0 / Bluetooth 4.0 ja uuematega. Ühendage oma telefon, laadides alla rakenduse "DaFit APP". Super aku tööiga, peate seda laadima vaid kaks tundi, et seda kasutada 4-6 päeva. Ooteaeg on 8-10 päeva, sisseehitatud 220 mAh lahendab akuärevuse ja tagab pikema aku kasutusaja.

Номер объявления: 12662526

45 (+3 сегодня)
Добавлено: 28.04.2024 02:54
Сообщить о нарушении

Похожие объявления

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее