Эстония

Смеситель для ванной КЕНЕС, черный матовый, НОВИНКА!

55 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Ideaalne disain: must kandiline kraan on klassikalise tippviimistlusega ning varustatud kuuma ja külma dekoratiivvarrastega, mis võimaldavad kiiresti reguleerida temperatuuri ja veesurvet. Lisaks ei pea piisava õhuvoolu tõttu muretsema vee pritsimise pärast. Tänu kvaliteetsele liblikklapile talud sirget ja ühtlast survet ilma tilkumata.

Kvaliteetsed materjalid: põhiosa kraanidest on valmistatud kvaliteetsetest pliivabadest materjalidest, mis vastavad pliivabade eeskirjadele ja on joodavad. Bubbler on sobitatud täielikult imporditud Neoperli kaubamärgi voolikuga. : 9/16 304 roostevaba teras (600mm) Hispaania kaubamärk Tucai, mis on varustatud G1/2 adapteritega, ei pea muretsema suuruste erinevuste pärast, kõik on varustatud täiustatud materjalidega.

Lihtne paigaldamine: Kvaliteetse käivitusseadmega varustatud valamukraan vastab ADA kehtestatud standarditele. Seda saab reguleerida ilma torumeheta ja kiiresti paigaldada. See on varustatud kõigi vajalike materjalidega ja mõeldud 1- või 3-auguliste konfiguratsioonide jaoks.

Kaasaegne käsitöödisain: sobib erinevate dekoratsioonistiilide jaoks, nt kätepesuvalamu, kraanikausi, RV kraanikausi ja muude kohtade kaunistamiseks, mida võite mõelda! 100% tahke roostevabast terasest konstruktsioon, roostevabast terasest kraani korpus tagavad kvaliteedi ja vastupidavuse, ühe käega vannitoasisustus, ühe käepidemega saab hõlpsasti juhtida voolu ja vee temperatuuri.

Jääb sama hea kui uus

✔ PVD mattmust viimistlus kihi paksusega 10,0 mikronit nagu ülal. Andke parimad materjalid.

✔ 5-kihiline sügavtsingitud metallviimistlus

✔ Nanokate kaitseb sõrmejälgede ja plekkide eest.

Vastab WaterSense'i vee säästmise standarditele

See kraan vastab WaterSense'i veetõhususe kriteeriumidele ilma veesurvet või üldist jõudlust kahjustamata. Saate säästa oma veearveid, aidates samal ajal säästa vett.

Lihtsad vee seadistused

Ühe käepidemega kraan, saate hõlpsalt reguleerida vee kogust ja temperatuuri.

Vastupidav ja roostekindel

✔ Kraani korpus on valmistatud pliivabadest 304 roostevabast terasest materjalidest ja seda saab julgelt kasutada.

✔ Lihtne puhastada ja sõrmejäljevastane ning vastupidav.

G3/8 ja UK standardsete G1/2 adapteritega

Võttes arvesse erinevate riikide liideste erinevusi, levitab KENES spetsiaalselt Ühendkuningriigi suuruses adaptereid, mis lahendavad suurepäraselt liidese ühildumatuse probleemi. Toitevoolik on valmistatud pliivabadest materjalidest ja seda saab kõhklemata kasutada.

Karbi sisu:

✔ Vannitoa kraan

✔ 3/8-tolline standardvoolik (kuum ja külm) x 2

(kaasa arvatud Ühendkuningriigi standardne 1/2-tolline adapter)

✔ Juhised:

✔ Paigaldusriistvara


Kaasa tuleb kõik mis on piltidel! Esimesed pildid on illustratiivsed!

Seisukord: UUS!

Poe hind: ~89,99 EUR

Номер объявления: 12593483

85 (+1 сегодня)
Добавлено: 12.04.2024 12:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее