Эстония

Söegrill

550 €

  • Состояние Б/у
Kiili, Kiili vald, Harjumaa

Müüa ainulaadne massiivne söegrill, BBQ grill ja puupliit, mis on ise valmistatud. Mugav kasutada ning samas ka väga stiilne.

Grill kaalub umbes 150-200 kg, mis tagab selle stabiilsuse ja vastupidavuse. Põhi on valmistatud malmist täispikkuses, 5 mm paksune teras. Selline konstruktsioon tagab, et grilli saab pikka aega kasutada.

Temperatuuri on võimalik reguleerida spetsiaalsete siibrite abil, mis annab sulle täieliku kontrolli küpsetamisprotsessi üle. Nii saad hõlpsasti kohandada soojust vastavalt oma eelistustele.

Grill asub Kiili vallas. Kui soovid, siis võime korraldada ka transpordi lisatasu eest, see tuleks enne ostu kokku leppida.

Grilli laius 2 meetrit + sang, mis annab piisavalt ruumi suurema hulga toidu valmistamiseks. Kõrgus koos on 110 cm +korsten, mis tagab hea ventilatsiooni ja suitsu väljapääsu.

Grillresti mõõtmed on 39 x 73 cm, mis annavad sulle piisavalt ruumi erinevate toitude grillimiseks. Saad hõlpsasti valmistada maitsvaid liha-, kala- ja köögiviljatoite ning nautida grillimise protsessi.

Kui otsid unikaalset, vastupidavat ja suurepäraseid grillimiskogemusi pakkuvat söegrilli, siis see isevalmistatud grill on sinu jaoks ideaalne valik.

Номер объявления: 12083426

366 (+1 сегодня)
Добавлено: 02.04.2024 18:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее