Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

SOLIFER arctic 40

1 090 €

  • Состояние Б/у
Laulasmaa, Lääne-Harju vald, Harjumaa

 

Müüa 1980 aasta eelmine suvi taastatud Solifer Arctic 40. Voin saata eraldi pilte huvilisele endisest seisukorrast ja tehtud töödest eraldi. Köik lagi eest kuni taha välja lahti võetud plekini välja, seest kõik tühjaks tehtud. Korralikult hallituse tõrjega üle tehtud, tuulduda korralikult lastud ja siis tagasi kokku ehitatud. Terve lagi uued prussid, uus soojustus, uus 4mm paks vineer laes. Põrandaga tagumine osa ehitatud uuesti ülesse ja tugevamaks 10mm vineeriga, lisaks pandud taha uued sillakinnitused. Uus 4mm paks väga pehme PCV põrand kogu ulatuses ühes tükis (määrdunud kahjuks natuke ehituse käigus) Välja on võetud kogu küttesüsteem ja radikad. Ehitatud valmis kööginurk, äravool olemas, pump pole ühendatud. Laes 2tk lede 220v pealt ja 2 led riba kogu ulatuses 12v pealt. 220v oma ühendatud ja töötab, 12v oma jaoks vaja panna sisse aku (lüliti on olemas). Kaasa annan igast valmis ostetud jura mida plaanisin kasutada, aga ei ole jõudnud. Osad asjad lammutamisest alles hoitud. Kaasa annan ka auto universaalse lisapeegli ringi liiklemiseks. Vett läbi ei lase, niiskust sees ei ole. Kokkuvõttes on haagis veel lõpetamata projekt. Endal pole aega enam jätkata kahjuks ja uuel autol ka puudub kärukonks.

Heaks seisukorraks vaja oleks teha veel:

*Uued tuled panna külge. Vool tuleb peale igale poole, kohati on tuled seest oksüdeerunud, seega hetkel pidurituled ei tööta, ja 1 kabariit eest ei tööta.

*Eest sillakinnitused üle vaadata ja teha 100% kindlaks. Eelmine kord tehes jäid need kahesilmavahele ja nüüd puudub aeg teha.

*Kärukinnituse puks on vana ja teeb häält(sõites aeg ajalt käib kolks). Üldiselt kinnitub ilusti ja on turvaline.

*Rehvid

*Iluvead

Üv puudub. -oleks vaja tuled korda teha. (käsipidur on töökorras ja laagrid häält ei teinud sõites) Kellelegi ideaalne projekt lõpetada, ringi trippida ja nautida elu. Pikem trip sellega sai viimati tehtud eelmine suvi. asukoht Laulasmaa

Номер объявления: 10797367

3497
Добавлено: 10.08.2021 15:30
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее