Эстония

Солнечный коллектор для нагрева воды, 24 трубы

1 000 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Loo, Jõelähtme vald, Harjumaa

Müüa vaakumtoru kollektorite komplekt.

Komplekt sisaldab:

24 vaakumtoru

2 kollektorit (ülesse ja alla)

Kollektori raami katusele paigaldamiseks

 

NB! Võimalus osta ka suuremates kogusete, hind kokkuleppel

Kollektorid võib paigaldada lamekatusele, fasaadidele või vabalt valitud kohta.

Kaldkatusel kollektorid võivad olla paigadatud nii pikisuunas ( torud asuvad katuseserva suhtes täisnurga all), kui põikisuunas ( torud asuvad katuse serva suhtes paralleelselt)

Kuuma tarvee tootmine:

Kollektorid võivad asuda nii vertikaalselt (katuse serva suhtes vertikaalselt),kuid horisontaalselt (katuse serva suhtes paralleelselt).

Küttesüsteemi korraldamine:

Vaakum klasstorudes on parim soojusisolatsioon; soojuskadu klasstoru ning absorbendi vahelisest konvektrsioonis on minimaliseeritud.Seetõttu on juba isegi väike hulk päikesekiirgust soojuskandja efektiivne. Igas vaakumtorus omakorda vasest absorbeertoru, mis on kaetud gelotitaankihaga, mis tagab efektiivse päikesekiirguse neeldumine ning madala soojuskiigruse taseme. Absorbeertoru on soojusvaheti, kus voolab soojuskandja.

Liikudes sisemisest absorrbeertorust alla imab soojuskandja soojuskiirguse endasse ja liigub seejäärel ülesse kollektorisse. Et päikesekiirgust maksimaalselt ära kasutada on iga vaakumtoru liigutatav, nii et absorbeertoru saab sättida päikese suhtes optimaalselt.

Номер объявления: 10885698

1074 (+1 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее