Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tallinn, Haabersti linnaosa, Astangu tn 72

115 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 48.4
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 5
Astangu tn 72, Tallinn
2-TOALINE RÕDUGA KORTER HAABERSTIS KOOS KOGU SISUSTUSEGA!

BRONEERITUD KUNI 07.10

Müüa 2-toaline väga heas korras ja valgusküllane korter Astangul, vaikses piirkonnas metsatuka ääres.

NB! Hetkel on olukord kinnisvaraturul kuum ning palju ostetakse kinnisvara ka investeeringuna, sealhulgas välja üürimiseks.

Korteris on teostatud põhjalik lõppkoristus, korter on vaba ja sisustatud - võimalik kohe peale tehingut kas ise sisse kolida või väljaüürida!

Asub 5-korruselises majas 4.korrusel.

KORTER

Korteri koosseisu kuulub esik, suur köök, 2 eraldi tuba, WC/vannituba ja päikesepoolne rõdu. Toad on avarad ning valgusküllased, kogu korteri eluruumide põrandal on heas seisukorras laminaatparkett, köögis ja esikus korralik PVC –kate.

Korteri viimistlusel on kasutatud kvaliteetseid ja kauakestvaid materjale.Seinad on sirgendatud ja tapeeditud, kohati korter vajab mingil määral värskendamist.

Mõlemas toas on väga mahukad ning korralikud lükandustega garderoobikapid. Ühest päikespoolsest toast pääseb rõdule. Esikus on üleriiete-ja jalanõude kapid. Vannituba on remonditud, korterisse jääb ka pesumasin.

Köögis on kõik vajalik olemas: roostevaba külmik, pliit, õhupuhasti, mikrolaineahi, nõud ja isegi väike telekas.

Korteril turvauks, siseuksed samuti väga korralikud. Vahetatud pakettaknad, elektrijuhtmestik, vee-ja kanalisatsioonitorustik.

KÕRVALKULUD

Kommunaalkulud on väga soodsad ning jäävad vahemikku 75 eur suvel ja külma talve korral oli maksimaalselt 136 eur (neist 93 eurot on küte).

MAJA

Majas toimiv korteriühistu: otsaseinad ja fassaad on soojustatud,rõdud värvitud, katus korda tehtud, trerepikoja uks on lukus, olemas fonolukk. Maja ümbrus hooldatud.
Lähiajal on planeeritud trepikodade remont, majafassadi pesemine. Selleks kogutakse remondifond, KÜ-l laenu ei ole.

SISUSTUS

Hinnas sisaldub soovi korral piltidel olev kogu mööbel koos tehnikaga, v.a. lühter ja varbsein.

PARKIMINE

Parkida saab maja ümber tasuta ning läheduses on ka tasuline parkla.

ÜMBRUSKOND

Astangu on vahetult Õismäe külje all. Tegemist on vaikse ja rahuliku piirkonnaga, mis jääb eemale suurest teest. Maja on ehitusrea viimane, maja taha jäävad mängu- ja spordiväljakud ning mets.

Suurepärane võimalus nautida sportlikku eluviisi ning metsa hõngu! Maja kõrval asub aiaga piiratud laste mänguväljak, jalgpalliväljak, korvpalliplats, ping-pongi laud ning parkmets terviseradadega.

Läheduses asuvad toidupoed, lasteaed ja kool, Haabersti-Nõmme kergliiklustee, Õismäe ujula ning raamatukogu. Harku järv ja liivarand on jalutuskäigu kaugusel.

Hea ühistranspordiühendus, läheduses peatuvad buss nr 61 ja 36.



Я ГОВОРЮ НА ВАШЕМ ЯЗЫКЕ!



Номер объявления: 11504501

46
Добавлено: 07.08.2022 09:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее