Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Gonsiori tn 29

670 € в месяц

  • Комнат 2
  • Площадь 47.8
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 5
Gonsiori tn 29, Tallinn
AINULAADNE MAJA, UUS KORTER, SEES ELATUD VAID 2 AASTAT!

Endise Sotsiaalministeeriumi suurejoonelise hoone rekonstruktsioon on mõni aasta tagasi valminud ja Sinu uus kodu ootab sisse kolimist!

Pilkupüüdvalt kaasajastatud maja on veel mõnusalt uue hõnguga. Saadaval on ilus kõrgete lagedega optimaalse suuruse ja planeeringuga 2-toaline korter. Suured aknad ja lõunapäikese poolne asetus tagavad ohtra valguse, mida suveajal veidi ohjeldavad ilusad kõrged puud, mis on akna äärde kasvama jäetud.

Kogu hoone, selle kontseptsiooni ning ehituse kohta saate lisainfot ka projekti kodulehelt: www.kaamos.ee/grandgonsior.

ASUKOHT

Gonsiori tänava keskel asudes kuulub maja justkui ühteaegu Kesk- ja Südalinna melusse ning teisest küljest vaikse ja rohelise Kadrioru alla. Kinnistule pääsebki kahelt poolt, hoone peauks on Gonsiori tänava poole, hoovi parkimisalale sissesõit aga avaneb armsa rahuliku Kollase tänava poolt.

EHITUSKVALITEET

Maja rekonstrueerimine korterelamuks lõppes alles eelmise aasta suveks, tegemist on seega tõesti uue koduga. Arendajaks on tugeva referentsiga Kaamos. Aknad on kõrgendatud helipidavusega, korteris on väga vaikne. Laed on kõrged - üle 3 meetri ja nii väli- kui sisearhitektuuris on hoitud algset 1940 - 50-ndate aastate stiili. Kõik tehnosüsteemid on loomulikult välja vahetatud, maja sisu on uuendatud täielikult ning väliselt on teostatud ulatuslikud fassaadiparandused.

SISEKUJUNDUS

Korteri disain on maja stiiliga kooskõlas, mitte miski ei riiva silma, kasutatud toonid on rahulikud ja pastelsed. Kõik eluks vajalik on olemas. Hoone enda interjöör on samuti värvikates 50-ndate vaibis, suure lisaväärtusena on maja esimesel korrusel suur ja hubane fuajee. Laste rõõmuks on loodud majasisene mängunurk.

LISAD

Korteri juurde kuulub panipaik keldrikorrusel ning võimalik on kokkuleppel juurde üürida kindel parkimiskoht hoovis. Majaosade lõikes on olemas ratta- ja lastevankri ruum, mille kõrval asub ka rataste ja lemmikloomade pesuruum.

KÕRVALKULUD

Talvel kuni 140 € (kõik kulud kokku) ja suvel kuni 60 €.

TINGIMUSED

Korter on valmis sisse kolimiseks alates 03.09! Oodatud on pigem lemmikloomadeta, eelistatavalt pikemaajaline viisakas üürnik, kes oskab hinnata uue maja ja korteri väärtusi ning neid ka hoida.

Esmased kulud lepingu sõlmimisel:

esimese kuu üür ettemaksuna;
tagatisraha ühe kuu üürisumma ulatuses;
1Partner Kinnisvara teenustasu ühe kuu üürisumma ulatuses + käibemaks.

OOTAME SIND!


Номер объявления: 10890973

174
Добавлено: 21.09.2021 09:11
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее