Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 129b - 25

228 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 81.0
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
Pärnu mnt 129b, Tallinn
IDEAALNE ASUKOHT LINNA SÜDAMES!

Pärnu mnt 129b kinnistule on kavandatud ilusa arhitektuuriga viiekorruseline hoone koos maaaluse parkimiskorrusega. Sissesõit parkimiskorrusele on Pärnu mnt 129d kinnistult. Lisaks parkimiskohtadele on keldris panipaigad ja tehnilised ruumid. Esimesele korrusele, Pärnu mnt. poole, on kavandatud äripinnad ning jalgrataste ja kärude hoiuruum. Korterid on avarad, suuremad neist läbi maja planeeringuga ja päikeseliste rõdudega. Saadaval on nii 1-, 2-, 3- kui ka 4-toalised korterid ning esimesel korrusel 5 väikest ärikorterit. Juurde on võimalik soetada parkimiskoht / panipaik.

UNIKAALNE NING KAASAEGNE ARHITEKTUUR!

Fassaadiviimistluseks on värvitud valge betoon. Pärnu maantee poolsel ja külgfassaadidel annavad aktsenti alumiiniumkassettidest raamid ja ribistus. Laste mänguväljak on planeeritud elamuga samale krundile. Linnaehituslikult on projekt põhjendatud hästi toimiva infrastruktuuriga.

Hoones on kaks trepikoda. Üks trepikoda ulatub keldrikorruselt viiendale korrusele, teine trepikoda ulatub esimeselt korruselt viiendale korrusele. Hoones on 2 lifti.

Vahe- ja katuslaed on õõnespaneelidest, keldrilagi monoliitbetoonist. Lagede kõrgus 2,75 m, kuid esimesel korrusel lausa 3,3 m.
Sisemised kandeseinad on ühekihilised betoonelemendid ja välisseinad kolmekihilistest betoonist sandwich- paneelidest elemendid.

AKNAD

“Saksa” Tüüpi avatavad aknad Brügmann blu Evolution 82MD, ühe raamiga sissepoole avanevad PVC-aknad.
Tänava pool aknad kõrgendatud heliisolatsiooninõuetele vastavad (Rw 40 db, Rtra 35db).
Sisehoovi ja majade vahelised akende heliisolatsiooninõue (Rw 36db Rtra 30db).

SISEVIIMISTLUS

Korterite siseviimistlus sõltub ostja poolt valitud paketist. Korterite seinad ning laed värvitakse ning põrandale paigaldatakse parkett. Esiku põrandale paigaldatakse keraamilised plaadid. Pesuruumide põrandatele paigaldatakse keraamilised plaadid, seinad on osaliselt plaaditud ning värvitud.
Ostja saab valida kahe siseviimistluspaketi vahel KIVI ja BETOON. Lisaks paketile saab valida kahe erineva parketitüübi vahel.

KÜTE JA VENTILATSIOON

Korterites on tsentraalne põrandaküte, korteripõhised soojustagastusega ventilatsiooniagregaadid.
Elamute soojusvarustusallikaks on kaugküte, igas korteris vesipõrandaküte, sh pesuruumis.
Ostja paigaldada jääb köögikubu.

MÜÜGITINGIMUSED

Lihtkirjaliku broneerimislepinguga / broneerimistasuga 2000 €, on võimalik korter soovi korral kuni üheks kuuks broneerida. Broneerimine ei ole kohustuslik, kui ostja saab kohe tulla sõlmima ostu-müügi lepingut.

Võimalikule broneeringule järgneb notariaalse võlaõigusliku lepingu sõlmimine sissemaksuga 10% ostuhinnast (millest lahutatakse maha juba tasutud broneerimistasu).

Maja valmimisel sõlmitakse asjaõigusleping, tasutakse ülejäänud ostu-müügi summa ning omand läheb ostjale üle.
Projekti orienteeruv valmimise aeg: 2022. aasta juuni.


Номер объявления: 10842862

644
Добавлено: 13.08.2021 19:04
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее