Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tartu linn, Tartu linn, Kesklinn, Lai tn 29

500 € в месяц

  • Комнат 2
  • Площадь 30.4
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 4
Lai tn 29, Tartu
DUO LOFTID

Silmapaistvaim Tartu Kesklinna viimaste aegade uusarendus, omades täiesti uutlaadi kontseptsiooni. Asukoht on premium igas mõttes, selles pole kahtlust. Nii ka maja ise, selle kvaliteet ning pakutavad lisaväärtused. Hoone on restaureeritud eestiaegsest telefonikeskjaamast arendusettevõtte Scandium poolt, arhitektuuribüroo KAOS abiga ning seda võib käsitleda kui täiesti uut. Küll aga on seal säilinud parimad vanad elemendid, nagu näiteks laiad esinduslikud kivitrepid, ajastutruud arhitektuursed detailid, ülikõrged laed korterites ja sellest tulenevad imeliselt kõrged aknad. 1-toalisi kortereid võib käsitleda poolenisti 2-toalistena, kuna tegemist on loftidega - kahele tasapinnale kavandatud korteris on puitkonstruktsioonil paiknev vahekorrus, kuhu pääseb sisetrepi kaudu. Lofti teise korruse ehk väikese magamistoakese kõrgus on vähemalt 1,6 m, ehk siis ülemise korruse pind kuulub kenasti üldpinna sisse.

MAJAS ON ARVUKALT MUGAVUSI:

- Uhiuue varustusega jõusaal
- 2 hubast suussulava ning tasakaaluks ka tervisliku valikuga kohvikut (saiapalee Tüümian ja Ralf Cafe)
- Päikeseterrass
- Kinosaal
- Peosaal
- 2 jalgrattaparklat
- Pesumasinaruum

KORTER ON VABA!

Üürile antav korter on pigem suurepoolne, arvestades teiste maja minikorterite suurust ning see on sisustatud ideaalses kooskõlas lofti ja kogu maja olemusega. Korter on lõunapoolse hoovi- ja kiriku vaatega, olemas on kõik mugavused. Värvigamma on silmi paitav ja kogu mulje tõeliselt luksuslik. Uhiuues korteris on elatud veidi rohkem kui aasta jagu. Hoones on mehhaaniline soojustagastusega sundventilatsioon. Köögimööbel sisaldab nõudepesumasinat.

Olenemata sellest, kas oled üliõpilane või töötad või naudid niisama Tartu vaibi - see koduke aitab loovusele ja produktiivsusele kahtlemata kaasa, sest kui kõik ümberringi on ilus, kvaliteetne ja mugav - mis siis viga end õnnelikuna tunda?

Esmased kulud lepingu sõlmimisel:

- esimese kuu üür ettemaksuna;
- tagatisraha kahe kuu üürisumma ulatuses;
- 1Partner Kinnisvara teenustasu: ühe kuu üürisumma + käibemaks.

Kõrgeim kõrvalkulude arve talvel koos vee ja elektri tarbimisega kuni 110€ (sisaldab ka soojusenergiat).
Interneti ja TV kasutamiseks on valmidus olemas, kuid üürnikul tuleks endal sõlmida leping meelepärase teenusepakkujaga.

OODATUD ON MEELDIVA ELLUSUHTUMISEGA, PIGEM PIKEMAAJALINE ÜÜRNIK!


Номер объявления: 10850953

1087
Добавлено: 20.08.2021 09:12
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее