Эстония

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Annelinn, Mõisavahe 71/1b

178 900 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 63.9
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
Mõisavahe 71/1b, Tartu
PLANEERING

Korter on mugava planeeringuga ja valgusküllane. Korteri planeering: garderoobiga esik, eraldi WC ja vannituba, avatud köögiga elutuba – siit pääseb rõdule ning 2 magamistuba.
Müügihinna sees on köök koos tehnikaga, pesumasin.

RUUMID JA SISEVIIMISTLUS

Korteri põrandaid katab eluruumides naturaalne tammeparkett, seinad on värvitud heledates toonides. Vannitoas on plaaditud nii põrandad kui seinad.

KOMMUNIKATSIOONID, HOONE

Hoone valmis 2023. aastal. Maja välisseinad on täisvalatud ja sarrustatud õõnesplokkidest. Fassaad on krohvitud. Mittekandvad siseseinad on plokkidest või kergkarkassil kipsplaatidest. Korterite õhuvahetuse ja tervisliku sisekliima tagab hoonete esimesele korrusele paigaldatud soojustagastusega sundventilatsiooniseade.
Hoone on ühendatud Fortum kaugküttevõrguga. Korteris on vesipõrandaküte, mida saab reguleerida ruumipõhiselt. Elamisel on avarad ja suured aknad ning korteril on klaaspiirdega rõdu. Aknad on 3-kordse klaaspaketiga.
Kiireks internetiühenduseks on korter varustatud valguskaabliga.
Majas on lift. Maja kõrval olemas jalgratta lukustuskohad.
Hoones on madald kommunaalkulud: detsember - 145.24€, juuni 60,13€. Siia lisandub vesi ja elekter vastavlt tarbimisele.

PARKIMINE, PANIPAIK

Korteri koosseisu kuulub esimesel korrusel 2m2 panipaik ja hinnas sisaldub parkimiskoht.

ASUKOHT

Tegemist on uue areneva piirkonnaga. Kaheksast hoonest koosneva elamukompleksi ehitusega alustati 2020 aastal. Analoogse arhitektuuriga majad moodustavad ühtse ja turvalise elukeskkonna. Majade vahel on sisehoov koos roheala ja laste mänguväljakutega.Majade ümbrused on valgustatud, majal on lisaparkimiskohad külaliste autodele.

Lähedal on koolid, lasteaiad, toidupoed. Hea bussiühendus linnaga, kergliiklustee sportimiseks või lihtsalt jalutuskäikudeks, Mõisavahe Tervisekeskus.

Helista ja läheme vaatama!

Номер объявления: 12695166

40 (+4 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:58
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее