Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Kesklinn, Jakobi 34

590 € в месяц

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 40.5
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Jakobi 34, Tartu
Üürile anda renoveeritud 2-toaline keskküttega korter Tartu vanalinnas. Asukoht on selle elukoha suur väärtus.

Korter asub maja 2.korrusel. Kõik korteris olev mööbel ja tehnika on uued ning kogu sisustus on valitud läbimõeldult ja stiilipuhtalt kuni väikeste sisustuselementideni välja. Kõik piltidel nähtav on üürniku kasutada.
See pilkupüüdev ja moodne kodu vanalinnas koosneb esikust, avarast elutoast avatud köögiga, hubasest magamistoast suure laia voodi ja väga ruumika VOX garderoobikapiga. WC ja duširuum paiknevad eraldi. Dusiruumis on Grohe dušisegisti, valamukapp ja LG pesumasin. Üürilisele vajalik on kohe olemas, et uude koju elama asuda. Köök on sisustatud uue kvaliteetse köögimööbli ja tehnikaga (sh induktsioon pliit, integreeritud nõudepesumasin, külmik ja Bosch ahi, mis on ühtlasi mikrolaineahi, kapselkohvimasin). Köögilaua juurde kuulub komplekti 4 tooli ja laua taha mahub mõnusalt külalistega istuma.
Korterisse on toodud valguskaabel, mis tagab liitumisel kiire ja väga hea internetiühenduse. Sissepääs on hoovist, uksed on lukustatud koodidega. Korter asetseb hoovi poole, mistõttu on korteris vaikne ja turvaline. Parklas on koht autole.

Selle üürikodu eelised:

* Asukoht on selle korteri suurim väärtus. Kohe maja kõrvalt saab alustada jalutuskäiguga Toomemäel, maja vastas üle tee on Toome pood, läheduses Tartu Ülikooli õppehooned, raamatukogu, kohvikud ja restoranid. Igale poole on hea liikuda ka jalgrattaga või jalgsi!

* Uus korter ja uus mööbel. Üürikodu on sisustatud kõige vajaminevaga, et kohe sisse kolida. Sh televiisor, kapselkohvimasin, muusikakeskus. Üürniku kasutada on ka robot-tolmuimeja, uued voodiriided ja uued tekid-padjad, kvaliteetne toidnõude komplekt, rätikud.
Elutoas paiknev diivan käib lahti, et võõrustada ka külalist.

* Stiilne kodu. Korteris on kõrged laed ja kõrged aknad luksuslike kardinatega. Korteri renoveerimisel kasutatud vaid parimaid tänapäevaseid materjale ning nutikaid lahendusi. Põrandat katab naturaalne puitparkett. Korteris on puitpakettaknad, mille aknaklaasid on lamineeritud, et tagada väikseim müratase. Pilkupüüdev element selles kodus on ka elutoa ja magamistoa vaheline puidust vitraažuks.

*Korter vabaneb jaanuar 2023

Korteris ei ole lubatud lemmikloomad. Keelatud ka suitsetamine korteris ja koridoris.

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür ja tagatisraha ühe kuu üüritasu ulatuses ning lepingutasu ühe kuu üüritasu ulatuses.

Номер объявления: 11784286

33
Добавлено: 08.12.2022 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее