Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Vaksali, Tiigi 61a

420 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 103.7
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Tiigi 61a, Tartu
Tõeline pärl vanas veskihoones. Müüa korter Tiigi 61a, Tartu.
420 000.- eur

Kas tahaksid midagi erilisemat, teistsugust, iidsemat?
Kuidas Sulle tunduks mõte, et Su kodu on põneva ajalooga, ainulaadses ja erilises veskihoones?
Korterelamu asub Tiigi tänaval, jäädes Vaksali ja südalinna piirile ning sobides ideaalselt inimesele, kes hindab, et kõik oluline oleks piisavalt lähedal. Tegemist on piirkonna ainulaadseima majaga. Vana veskihoone uues osas ootab Sind silmapaistva arhitektuuri ja ajalooga kaasaegne kodu.

PLANEERING
Pakutav kodu on avara ja praktilise planeeringuga läbi kahe korruse ning asub elamu teisel korrusel. Kõik 3 tuba paiknevad eraldi 87,7 m2 pinnal.
Sisse astudes tervitab teid esimesel korrusel asuv esik ja tualettruum ning avatud köögiga elutuba. Teisel korrusel asuvad 2 magamistuba. Mõlemad magamistoad on piisavalt suured ja avarad, et ära mahutada suur kaheinimesevoodi. Magamistubade aknad jäävad vaikse sisehoovi poole, mis tagab hea ja rahuliku une. Lisaks on teisele korrusele loodud stiilne saun, mille laval saab saunamõnusid nautida 6 inimest. Pakutavas kodus on lisaks kaunitele vaadetele akendest 16 m2 suurune terass, mis avaneb saunast ning mida saab kasutada lisaks saunamõnude jahutamisele ka grillimiseks või niisama perega chillimiseks.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, mis loovad avara ja hubase kodu. Põrandaid katab kvaliteetne kalasaba tammeparkett. Läbi korteri on valged tamme-täispuituksed. Vannituba/saun ja tualettruum on plaaditud ja lisandväärtust pakub Itaaalia sanitaartehnika.

KÜTE ja VENTILATSIOON
Kodu kütteallikaks on keskküte. Ruumide hea õhuvahetuse ja tervisliku sisekliima tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioon. Lisaks on paigaldatud kvaliteetne jahutussüsteem.

LISAINFO
Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht aiaga ümbritsetud hoovialal. Lisaks kuulub korteri koosseisu panipaik suurusega 3 m2. Läbimõeldud haljastusega sisehoov loob võimalused puhkamiseks ja vaba aja veetmiseks nii täiskasvanutele kui lastele (olemas lastemänguväljaku ala). Sisehoovis on kõigile elanikele kasutada bungalo koos grillimisalaga. Õuealal on lukustatud jalgrattamaja, mis tagab turvalise rattahoiu aastaringi.

ASUKOHT
Veskihoone asub väga hea infrastruktuuri ja rohelust pakkuva pargiga piirkonnas. Lähedal asuvad koolid, lasteaed, teater Vanemuine, rongijaam, ühistranspordipeatused, kauplused ja muu igapäevaeluks vajalik.

MAJA
Kortermaja viimane osa on valminud 2022. aastal.
Välisvooder: termopuit laudis ja Corten roostekarva plekk.
Aknad: puitalumiinium.
Seinad: betoneeritud columbia plokk ja soojustatud 200mm PIR plaadiga.
Moodustatud on hästitoimiv korteriühistu ja korrashoiuga tegeleb haldusfirma.

Helista ja lähme tutvuma Sinu uue koduga!

Номер объявления: 11983113

52
Добавлено: 23.03.2023 09:14
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее