Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tartu maakond, Tartu vald, Vahi alevik, Keskuse tee 9/2-6

189 900 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 111.9
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Keskuse tee 9/2, Vahi, Tartu vald, Tartumaa
Müügile on jõudnud maaküttega, A energiatõhususe klassiga ridaelamu uues Keskuse tee arenduses kiiresti arenevas piirkonnas Tartu äärelinnas - Raadil.
Hetkel pakkumises olev esimese etapi maja Keskuse tee 9/2 on valmimas aprillis 2022. aastal ja kasutusloa tähtaeg on august 2022. aastal.

Esimese majas on valmimas neliteist 4-toalist ridaelamuboksi. Igal boksil on avar terrass, panipaik ja kaks parkimiskohta.
Rajamisel olev ridaelamu on kahekorruseline. Maja vundament ja kandvad seinad laotakse betoonplokkidest, vahelagedeks õõnespaneelid, katusekattematerjaliks on planeritud SBS-kate.

Ridaelamule paigaldatakse pvc raamidel 3x klaaspaketiga aknad, mille raamid on väljast tumehallid. Kõikide korterite terrassid on keskpäevase päikese poole.


PLANEERING
Antud boks on elamispinnaga 97,4 m².
Esimesel korrusel asub esik (6,7m²), avatud köögiga elutuba (8,8 m² ja 23,6m²), wc (1,8m²), pesuruum (3,2m²) ja leiliruum (2,1m²), kust pääseb, samuti nagu elutoastki, avarale terrassile (14,5m²).
Teisel korrusel asuvad koridor (6,5m²), vannituba (5,2m²), kolm magamistuba (9,9m², 9,2m² ja 12,2 m²) nendest viimase juurde kuulub mahukas walk in garderoob (4,1m²).
Hind sisaldab siseviimistlust mille saab valida kahe põhipaketi ja premium paketi vahel.

HALJASTUS
Kinnistu haljastatakse, rajatakse pere pisematele mõeldud ühis mänguväljak ning paigaldatakse metallist piirdeaed. Majaelanike elektriauto laadimise valmidusega parkla ala asub elamust eemal - tagades maksimaalse turvalisuse ja vaikuse kinnistu territooriumil.

TEHNOSÜSTEEMID
Ridaelamu küttesüsteem on projekteeritud ja rajatakse vertikaalse maaküttekollektori baasil. Korteritesse ehitatakse vesipõrandaküte.
Igal korteril on eraldi soojustagastusega sundventilatsioon. Korterisse tuuakse optiline andmesidekaabel. Igasse tuppa paigaldatakse seinapealsed digitaalsed põrandakütte temperatuuri regulaatorid.

Igal boksil on kaks parkimiskohta ning maja taga haljasala.

Juurdepääs kõvakattega teelt. Tänavale rajatakse tänavavalgustus.

PIIRKOND
Läheduses on olemas uues kuues innovatiivne Kõrveküla Põhikool, Muusikakool, Spordikool ja lasteaed. Lisaks asuvad uus lasteaed "Ripsik" ja Pärna allee lastehoid ca 1 km kaugusel. Jalutuskäigu kaugusel mitmed kauplused Grossi pood, Coop. Kõrvekülas A&O kauplus, raamatukogu.
Piirkonnas on väga head sportimise ja vaba aja veetmise võimalused ümbritsevas looduses ja ERMi läheduses.

NB! Kuulutuse juures olevad pildid on illustratiivsed ning võivad erineda tegelikkusest.

Olete oodatud tutvuma!!!

Номер объявления: 10903862

459
Добавлено: 01.10.2021 18:11
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее