Эстония

TOMSHOO, Мужские велосипедки, L! НОВЫЙ!

20 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

【Vastupidav materjal】 Need meeste mtb rattapüksid on valmistatud 100% polüesterkiust, millel on hea kulumiskindlus ja tugevad mittepurustavad omadused. See muudab need vastupidavaks ja suudavad pärast korduvat pesu säilitada oma esialgse välimuse, mis on rattasõpradele väga hea.

【Hingavad ja mugavad】Meeste maastikurattapüksid on uskumatult hingavad, juhivad niiskuse kehast eemale, aidates teil rattasõidu ajal kuivana püsida. Kvaliteetne materjal, mille taskutesse on integreeritud ventileeritav võrk, mis tagab parema hingavuse ja mugavuse. See on ülikerge ja kuivab kiiresti Lahtine disain pakub suurt liikumisvabadust ning sobib igat tüüpi rattasõiduks ja muudeks välispordialadeks.

【3D-polstriga】Rattapükstel on integreeritud antibakteriaalne 3D-polster, mis jaotab ühtlaselt keha poolt sadulale avaldatava surve ja vähendab vibratsiooni, kaitstes seeläbi paremini puusi.

【Fit Design】 Elastne vöörihm võimaldab rattasõidupükstel maksimaalselt teie vöökohaga istuda, et tagada parem tugi, lihtne ja stiilne. Meeste rattapükstel on 4 avarat sügavat taskut mobiiltelefoni, võtmete, rahakottide ja muude pisiasjade hoidmiseks.

【Sobib mitmesuguseks ratsutamiseks】 Lahtised rattapüksid igat tüüpi rattasõiduks, sealhulgas mägistel aladel, siledatel teedel ja allamäge.

Suurus: L

Kaasa tuleb kõik mis on piltidel! Esimene pilt on illustreeriv!

Seisukord : UUS!

Poe hind: ~42.99 EUR!

Номер объявления: 11989366

225 (+1 сегодня)
Добавлено: 28.04.2024 02:33
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее