Эстония

Вентиляторный воздухоохладитель Veltron JH165

300 €

  • Состояние Б/у
Tallinn

Ventilaator õhujahuti Veltron JH165 näol on tegu täiesti uudse jahutuslahendusega kontorisse, väikestesse teenindussaalidesse, garaaži, laoruumidesse, tootmishoonetesse (näiteks palavatesse oludesse tööpingi kõrvale). Jahuti sobib ka suurepäraselt suurköökidesse või restorani, kohviku terrassile klientidele mugavama olemise tagamiseks palavatel suvepäevadel. See ratastel jahuti on leidnud kasutust ka motospordiga seotud PVC telkides või võistlusboksides. 
Seade värskendab ja puhastab õhku suitsust, tolmust ja lõhnadest, samuti peletab eemale sääski. Tänu neljale rattale on õhujahutit mugav liigutada. 
Seadet on võimalik kasutada kahel erineval viisil: 

ainult ventilaatorina, mis puhub, kuid ei jahuta ruumis olevat õhku.   

õhujahutina, ehk ventilaator-õhujahutina, mis jahutab siseneva sooja õhu külma veega. Siseneva ja väljuva õhu temperatuuri vahe on 10°C. Näiteks on jahutisse siseneva õhu temperatuuur +30 °C, väljuva õhu temperatuur aga +20°C.

Külma vee paak on seadme alumises osas (võimalus ühendada aiavoolikuga  -  pidev veevarustus). Jahutusefekt saavutatakse vee aurustumisel 40-liitrisest veepaagist. Vajadusel saab veepaaki lisada jääkuubikuid, et väljuv õhk oleks veelgi külmem. Seade erineb tavapärastest ventilaatoritest õhu niisutamise funktsiooni poolest. Ventilaatori puhumise kiirust saab vastavalt vajadusele reguleerida kolme erineva astme vahel.

Ventilaator jahuti omadused:

Keskonnasõbralik ja energiasäästlik

Madalad hoolduskulud

Seade ei vaja eraldi installeerimist ega seadistamist

Veekindel mootor

Veepumba kaitse funktsioon madala veetaseme vastu

Esipaneelil olevad õhusuunajad liiguvad automaatselt

Kaugjuhitav

LED ekraan seadmel ja puldiga juhitav

Taimer

Ionisaator

Номер объявления: 10808925

536 (+1 сегодня)
Добавлено: 28.04.2024 18:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее