Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Viljandi maakond, Viljandi linn, Paalalinn, Loode 10

86 500 €

  • Комнат 4
  • Площадь 70.7
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Панель
Loode 10, Viljandi, Viljandimaa
Kodust teeb kodu see õige tunne. Turvaline, õdus, helge tunne, sest kodus on alati hea olla. Heaolutunde loob kindlasti kodu asukoht, sisekujundus, detailid ja et see kõik oleks just enda soove ning maitset silmas pidades loodud. Ei ole olemas seda ühte ja ainumast tõde, on igaühe enda sisetunne, kodutunne.

Kas just see korter on sinu uus kodu, vaata lähemalt.

KORTER

Müüa Loode 10 korrusmaja hinnatud teisel korrusel paiknev 4 toaline korter. Korter on läbi maja planeeringuga, asub maja keskel on hubane ja soe. Suurepärane asukoht kus kasvatada lapsi ja veeta mõnusalt aega. Korteri koosseisu kuulub 3 tuba, elutuba ja köök.
väike magamistuba 9m2
elutuba 16m2
suur magamistuba 15.5m2
Köögi kõrval olev tuba 12m2
köök 6.2m2
Elutuba on läbikäidav, sellest pääseb väiksesse magamistuppa. Ülejäänud toad on eraldi sissepääsuga, suurest magamistoast pääseb rõdule. Wc ja duširuum eraldi, vanni asemel on mugav dušinurk. Tubade põrandaid katab parkett. Esikus, köögis ja köögi kõrvalolevas toas on PVC kate.
Korter ise on valmis kiireks üleandmiseks ja sobilik koheseks sissekolimiseks. Piltidel olev mööbel jääb samuti korterisse, seega kolimine oleks lihtne ja kiire.
Korter saab kasutada keldriboksi maja keldrikorrusel väljakujunenud kasutuskorra alusel.

MAJA

Kortermaja renoveeriti aastal 2015-2016a.
Küttesüsteemist renoveeriti soojussõlm.
Veetorustiku osas on välja vahetatud keldri horisontaalosa. Elektrisüsteemis on vahetatud juhtmed kuni voolumõõtjateni ja renoveeritud maja peakilp. Maja renoveerimiseks võetud laenumakse viimane tähtaeg on 25.08.2035. Trepikoda lukus. Maja ees auto parkimise võimalus. Maja sisehoovis on mõnus ja turvaline mänguplats lastele.

TEHNOSÜSTEEMID

Tsentraalne vesi (soe ja külm).
Tsentraalne kanalisatsioon.
Kaugkeskküte.
Elekterileping ühistul sõlmitud, arvesti järgi tasu suurus kajastub kommunaalarvel.

LISAVÄÄRTUS

Võimalus osta garaaz (19 m2) hinnaga 4500 eurot. Garaaz asub 5min jalutuskäigu kaugusel aadressil Suur-Kaare 35B. Garaazi katus on uuendatud, põrand on betoneeritud, elektrit sisse toodud ei ole. Uksed algupärased.

ASUKOHT

Loode 10 asub Paalalinnas, vaikses ja eraldatud hoovialaga asukohas. Läheduses kauplus, Paalalinna kool, lasteaed, bussipeatus.

Anna oma huvist märku ja vaatame sinu tulevase kodu üle.

Astu oma unistustele vastu juba täna!

Номер объявления: 11786273

61
Добавлено: 09.12.2022 18:06
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее