Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Viljandi maakond, Viljandi vald, Sultsi küla, Kääru

11 500 €

  • Комнат 4
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 67.8
  • Этажей в доме 1
Kääru, Sultsi, Viljandi vald, Viljandimaa
UUS HIND!!
Milline on sinu unistus, kas elada samuti muinasjutulises kohakeses keset vooklevaid põlde ja kõrguvaid metsi? Unistad omaenda kasvuhoonest või ürdipeenrast, nautides linnulaulu kevadel ja ritsikate siristamist suvel, ihaldad paljajalu murul käia või pikutada kuuvalguses ja tähti vaadata lõkke ääres.... siin jätkub tegevust terveks suveks. Ka muruniitmine on nagu pidupäev, sest see aroom on sõltuvust tekitav……Kõik on oma ja looduslähedane, mõnus...
Kõlab nagu unistus maakodust? Siin saad luua ise oma kätega just sellise maakodu millest hing igatseb ja süda soovib. Olla ise nii sisekujundaja kui ka maastiku arhitekt.

MAJA
1904aastal ehitatud palkmajas on renoveerimis töödega alustatud. Krohv on seintest eemaldatud, osaliselt vanad ahjud/pliidid ja üks korsten välja lõhutud, vanad põrandad ja vaheseinad eemaldatud. Katus on peal ja läbi tilkumist ei ole. Vahelae kandvad palgid ja seintes olevad palgid korralikud. Maja renoveerimisel on võimalik juurde ehitada 33% olemasoleva maja mahust ilma projekteerimistingimusteta. Ehitusprojekt on vajalik. Riikliku ehitisregistri andmetel asub kinnistul elamu ehitusaluse pinnaga 85m2 ja suletud netopinnaga 67.8m2, kelder ehitusaluse pinnaga 7m2, suletud netopinnaga 4m2 ja kuur ehitusaluse pinnaga 10m2, suletud netopinnaga 7.8m2 (reaalselt on see lammutatud).

KRUNT
Krundi suurus on 2248m2, alustatud on pinnasetöödega, mille käigus on krundilt eemaldatud võsa ja rägastik, juuritud on välja kännud ja maha võetud vanad haiged puud. Krunt asub kalde peal, mis võimaldab kujundada imelise reljeefse pinnavormiga hoovi. Krundil asub ka algupärane ja sama ajastu maakelder, mida on samuti võimalik renoveerida.

TEHNOSÜSTEEMID
Kinnistul puudub hetkel elektriliitumine. Liituda on võimalik tasudes tavapärase ampritasu 130€+km/1A€ ja liitumistasu 72€, alajaam on 400m raadiuses.
Kinnistul puudub kaev ja kanalisatsioon.

ASUKOHT
Kinnistu asub Sultsi külas, Viljandi vallas, Viljandi–Karksi-Nuia maantee ääres Abja-Paluoja tee lahkmel. 700m kaugusel asub Paistu kool (9 klassi) 700m kaugusel renoveeritud majas asub Paistu lasteaed. Ligipääs kinnistule avalikult teelt. Bussipeatus asub krundi piiril, tihe tasuta bussiliiklus Viljandiga- hea ühendus Viljandi, Karksi-Nuia, Õisu, Halliste ja Abja-Paluojaga. Lähimad kauplused Paistu Coop ja Ramsi Coop, Viljandi 12 km, Karksi 17 km.

Astu oma unistustele vastu juba täna!

Номер объявления: 11007950

1611
Добавлено: 14.12.2021 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее