Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Võru maakond, Võru linn, Koreli 22

35 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 43.8
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Кирпич
Koreli 22, Võru, Võrumaa
KIRJELDUS
Korter asub Võru linnas, Koreli tänav 22. Korteris on kaks tuba, köök, rõdu ja wc/vannituba ning koridor. Korter asub kolmandal korrusel. Kohe maja kõrval on lasteaed, mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel on toidupoed. Kesklinn ca 15-minutilise jalutuskäigu kauguse.

TUTVUSTUS: Müügile on tulnud 2-toaline, kolmandal korrusel asuv korter. Elutuba jääb koridorist vasakule ja on läbikäidav, elutoast pääseb magamistuppa ja rõdule. Koridorist edasi minnes otse on wc/vannituba ning vasakut kätt asub köök. Köögi akna taga asub rõdu. Korter on 43,8m2. Võimalik on planeeringut muuta nt. kööki laiendad rõdu arvelt. Korter on tühi ja paljudelt seintelt on juba tapeet eemaldatud.
PLANEERING: Korterisse sisenedes avaneb pikk koridor kus kohe vasakut kätt jääb elutuba. Elutoast pääseb magamistuppa ning rõdule. Koridori lõpus jääb vasakut kätt köök ning otse wc/vannituba. Korter asub maja tänavapoolsel küljel.
VIIMISTLUS: Korter on remontivajav. Suurel hulgal seintel on eemaldatud tapeet. Võimalus kiiresti remonttöödega alustada.

PARKIMINE / PANIPAIK: Parkimine on tasuta nii kortermaja ees tänava ääres kui ka maja sisehoovis. Korteri juurde kuulub maja keldris asuv panipaik

ELAMU: Kortermaja on ehitatud aastal 1990. Trepikojad on remonditud, välisuksed ja aknad vahetatud. Maja haldab Võru Kinnisvara.

PIIRKOND: Hea asukoht, hea ligipääs. Võru linnale omaselt on kõik vajalikud teenused ja poed lähedal

Korter on tühi ja võimalik koheselt võtmed üle anda.
Helista ja lähme vaatama!

Номер объявления: 12171562

424
Добавлено: 27.06.2023 09:19
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее