Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Вытяжка / увлажнитель Coway AquaFlow

250 €

  • Состояние Б/у
Tallinn

Hea vaikne ja suur võimekas. Oli ostmise hetkel kõikvõimalike testide võitja ja kiidetud mudel. Hind 2 aastat tagasi oli ligi 700€.

 

Soovitatav on vahetada filtrid, kuid otseselt seda veel teavitanud pole, Filtrid amazone jms välismaistest kohtadest ostes 2x soodsamad, aga Eestis peaks leiduma 75€ kuni 150€ vahemikus. Olnud kasutuses südalinna korteris, kus üleliia tolmune pole kunagi olnud, koduloomasid pole ja suitsetamist ei harrastata.

 

Müügijuttu:

Enamus meie ööpäevast möödub siseruumides, seetõttu on oluline, et siseõhk oleks meie tervise ja heaolu huvides puhas ja värske. Siseõhu tervislikkuse ja mugavustunde tagab õige niiskustase suvel (40-60%) ja talvel (35-45) ning puhas õhk, mida me sisse hingame. Kuiv õhk kuivatab limaskesta (silmad, nina, suu), mis omakorda suurendavad tõenäosust nakatuda külmetushaigusesse. Kuiv õhk mõjub halvasti astmaatikutele ja allergia all kannatavatele inimestele, kuivatab nahka, tekitab peavalu ja väsimust. Kuiv siseruumiõhk rikub täispuit mööblit, maale ja parketti.

Mis juhtub, kui sul on kodus või kontoris Coway premium õhupuhastaja/õhuniisutaja

Õhus lendlev tolm eemaldatakse ja seeläbi on ka vähem tolmu pindadel, ehk vähem koristamist ja rohkem aega muudele kasulikele tegevustele

Allergeenide vaba kodu ja kontor – allergikule ja astmaatikule meeldiv keskkond. Kodus või kontoris tunneb ennast mõnusalt ka allergia käes vaevlev inimene. Heaolu kodus, kontoris saavad töötada allergikud ja ka kliendid tunnevad ennast mugavalt

Mööblist, lakist, värvist ja muudest naftatoodetest lenduvad kemikaalid eemaldatakse õhust – tervislik keskkond, kus saab ennast tunda turvaliselt. Teadmine, et sinu kodu või kontor on puhas ja turvaline.

Ebameeldivate lõhnade eemaldamine õhust – kodu ja kontor on lõhnavabad, eemaldatakse ka ebameeldivad toidulõhnad, sigaretisuits jms. Mõnus ja hea elu- ning töökeskkond, kus saab ennast mugavalt tunda.

Õhust eemaldatakse patoloogilised viirused ja bakterid – tööl on väiksem nakkumise oht. Kasulik ettevõtetele, kus on rohkem kui 1 töötaja (Rootsis tehtud katsete osas 27 august-30 november 2018, oli vahe 22,5 % haiguspäevade osas õhupuhastajatega kaetud ruumide kasuks). 323 päeva puudumist õhupuhastitega osakondades, 417 päeva ilma õhupuhastajateta osakondades (katses osales kokku 300 inimest( 150+150)). Igaüks võib välja arvutada, milline on haiguste osas kaotatud raha ettevõtte näol

Õhust eemaldatakse ülipeened tahked osakesed – pikemas perspektiivis pikendab eluiga ja vähendab raskete haiguste tekke võimalust oluliselt – teaduslike katsetega kindlaks tehtud

Looduslik niisutus – õhuniisutus ei kanna edasi viiruseid ja baktereid ning kemikaale, ehk on ohutu sinu tervisele. Alltoodud videos on nähe, mis vahe on ultrheli niisutusel, kuumniisutusel niisutusel vs looduslikul niisutusel.

Coway toodetele lisana antav garantii, e 3 aastat. Oluliselt pikem seadme eluiga, kui tavalistel õhupuhastajatel ja niisutajatel.

Eemaldab õhust koduloomade lendlevad karvakesed – puhtam kodu ja kontor, e vähem koristamist

Võimekas filtersüsteem – täiuslik kombinatsioon filtritest optimaalse tulemuste saavutamiseks.

Pestav eelfilter – eemaldab õhust suurema tolmu, karvakesed ja muud lendlevad osakesed.

MCC-keskmine filter – eemaldab õhust õietolmu ja allergeenid.

Aktiivsöe filter – eemaldab õhust orgaanilised ained, lenduvad kemikaalid ja ebameeldivad lõhnad.

HEPA filter – Coway’i ANTI-FLU HEPA filter eemaldab õhust mikroosakesed, kahjulikud viirused ja bakterid. Filtri tõhusus on 99,97%. Filter eemaldab õhust lendleva peentolmu ning sigaretisuitsu.

Looduslik aurustamine – veefiltri struktuur loob nn „loodusliku aurustamise“.

Looduslik niisutus – piisa suurus on oluliselt väiksem, kui  enamikel niisutussüsteemidel. Looduslik niisutamine on inimese hingamisteede jaoks ohutu. Osakesed suurusega 0,1 nm ei kanna edasi viiruseid, baktereid ega katlakivi.

Niiskustaseme indikaator – LED-ekraanil on hügromeeter, mis näitab hetkelist õhuniiskuse taset.

Hügromeeter – LED-ekraanil on hügromeeter, mis näitab hetkelist niiskustaset ruumis.

Niisutus – võib aurustuda kuni 450 milliliitrit tunnis- katlakivi vaba.

Taimer – saate seadistada seadme tööaega 1h,4h,8h- peale valitud tööaega seade lülitub automaatselt välja.

Öörežiim- pimedas lülitab seade ennast 3 minuti pärast vaiksele režiimile ja kustutab seadme tuled.

Saaste indikaator – jälgib ruumi õhusaastet ning vastavalt saaste olemasolule kohandab enda töörežiimi maksimaalse tulemuse tagamiseks. Toimib automaatika aktiveerimisel.

Õhuvoolu kontroll – neli erinevat ventilaatori kiirust, mida saab käsitsi reguleerida.

Номер объявления: 10786147

97
Добавлено: 16.09.2021 14:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее