Эстония

Зимняя куртка для беременной с детским карманом

60 €

  • Состояние Б/у
  • Вид куртки Зимняя куртка
  • Размер XXL
Viti, Harku vald, Harjumaa

Ostetud nov 2022, kantud vaid üks talv 2022-2023 ( nüüdsel talvel ei kandnud ). Kuna jopet kantud vaid üks talv, siis on välimuselt uueväärne. Beebitasku katet ei kasutanud - PS! Ei sisalsa lapsekande kotti! See peab endal olema, lapsetasku annab võimaluse last kanda jope all. Ostetud Bonprix hinnaga 101,92€.

suurus 52

Saab jopele kas ise järgi tulla (elan Viti külas, mis asub Vääna-Jõesuu ja Muraste vahel). Võimalik ka pakiga saata, siis lisandub hinnale postitasu. Toote enda lehel selline info -

Vatiinikihiga. Tepitud ilmega. Esiosal on 2 tõmblukku. Sobib terveks rasedusperioodiks ja ka peale seda. Külmadeks ilmadeks. Äravõetav, karusnahaimitatsiooniga kapuuts. Kapuutsi laiust reguleerib fiksaatoritega pingutusnöör. Fliisiga taskud ja varrukaotsad. Külgedel on tõmblukud. Peale sündi saab last kanda fliisvoodriga beebitaskus, mis kinnitub jopele kahesuunalise tõmblukuga. Jope sees on alt avatav tõmblukk, mis hoiab ka ema lapse kandmise ajal soojas. Beebitaskul on tõmblukuga avatav kapuuts. Beebitasku on mõeldud ainult ilmastiku eest kaitsmiseks, mitte kõhukotiks. 88% polüestrit, 12% polüamiidi. Vooder ja täitematerjal: 100% polüestrit. Karusnahaimitatsioon: 58% polüakrüüli, 42% modakrüüli.

Номер объявления: 12653188

40 (+1 сегодня)
Добавлено: 13.04.2024 10:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее