Eesti

Harju maakond, Harku vald, Vääna-Jõesuu küla, Rannaküla tee 10

160 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 124.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Rannaküla tee 10, Vääna-Jõesuu, Harku vald, Harjumaa
KINNISTU KOOSSEIS
Kinnistul asuvad peale maja veel 2 kasvuhoonet, majapidamisruum-kuur ja kaetud katusealune väljas istumiseks grillimisel. Viljakandev aed on hästi hooldatud ja rohenäppude rõõmuks on seal mitmeid peenraid ja viljapuid-marjapõõsaid.

KONSTRUKTSIOONID
Suvemaja esimene korrus on ehitatud kerblokkidest ja väljastpoolt krohvitud. Katusekorrus on puitsõrestikul ja voodrilauaga kaetud. Katusel profiilplekk. Vundament on betoonist valatud lintvundament.

PLANEERING
Esimesel korrusel asuvad kaminaga elutuba, magamistuba, kinnine veranda, köök, sauna eesruum, dushiruum, leiliruum, WC ja avar esik.
Teisel korrusel asuvad suur trepihall, kaks magamistuba ja teine WC.
Külje peal on majaga kokku ehitatud kanaliga garaazh. Garaazhi pääseb ka esiku kaudu otse majast.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistlus on suvemajale tüüpiliselt valdavalt seintel ja lagedes laudvooderdis. Puitpõrandad ja elutoas parkett.
Aknad on topeltraamidega puitaknad.

KÜTE
Soe vesi 2-süsteemse boileriga, mida saab kütta nii elektriga kui ka läbi pliidi. Köögis on küttetorustikuga Pioneer pliit, mis soojendab ka soemüüri. Sõõgivalmistamiseks on köögis lisaks gaasipliit. Elutoa kamin on samuti soemüüri salvestava efektiga. Sauna leiliruumis puuküttega keris.

LIITUMISED
Kinnistu on liitunud tsentraalse vee- ja kanalisatsiooniga. Elektrivõimsust 3x20A. Võimalik liituda juba väljaehitatud fiiberoptilise ülikiire internetiga.

ÜMBRUSKOND
Maja asub Vääna-Jõesuu merepoolses osas ja on hea ligipääsetavusega. Suure maantee müra jääb eemale- taustaks ainult merekohin. Teed on asfalteeritud ja tänavavalgustusega. Endise suvilaühistu territoorium on aiaga ümbritsetud ja paigaldatud puldiga avatavad väravad. Enamus naabermajadest on aastaringselt kasutuses. Vääna-Jõesuu liivarand ca 15minutilise jalgsiteekonna kaugusel. Lähimad kauplused, lasteaed ja kool on Vääna-Jõesuu keskuses, kus on ka bussipeatus.

Kuulutuse number: 12718969

235 (+4 täna)
Lisatud: 16.04.2024 18:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt