Eesti

Hüppenöör DrFit 275cm, reguleeritav

10 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Hüppenöör brändilt DrFit , reguleerimisvõimalusega

Kui soovite saavutada saledat figuuri ja energilist elustiili, olete leidnud selle, mida vajate. Saab tugevdada jalalihaseid, parandada südameseisundit, ergutada ainevahetust ja kiirendada kalorite põletamist. Hüppa hüpe haaval, avastad, kuidas su keha saab jõudu, painduvust ja vastupidavust. Hüppenööril on positiivne mõju koordinatsioonile, tasakaalule ja endorfiinide – õnnehormoonide – tekkele.

Nahast hüppenöör

⚫️ Tootja: DrFit

⚫️ Pikkus: 275 cm (reguleeritav)

⚫️ Materjal: nahk

⚫️ Käepideme värv: must

Võtke DrFiti hüppenöör oma treeningutesse – hüpake edu poole!

DrFit hüppenöör on poksisportlastele asendamatu abivahend. Hüppenööriga hüpates saad oma treeningu kõrgemale tasemele viia.Poksis loeb iga detail. DrFit nahast hüppenöör võimaldab keskenduda agilityle, kiirusele ja täpsusele. Regulaarne hüppenööriga hüppamise treening parandab teie motoorseid oskusi, parandab teie reaktsiooni, koordinatsiooni ja reflekse. Regulaarne hüppenööriga treenimine aitab parandada teie vastupidavust, mis on vajalik pikkade ringide ja pingeliste võitluste ajal. Võtke alati hüppenöör trenni kaasa!

Hüppenööri eelised:

✅ Lihaste tugevdamine ja keha vormimine: hüppenööriga hüppamine hõlmab paljusid lihasgruppe, sealhulgas sääre-, tuhara-, kõhu- ja kätelihaseid. Regulaarne hüppamine tugevdab ja vormib neid.

✅Kiire kaloripõletus: intensiivne hüppenööritreening võimaldab põletada lühikese ajaga suure hulga kaloreid. See on suurepärane viis keharasva vähendamiseks ja tarbetute kilogrammide kaotamiseks.

✅Stressi vähendamine : kas hüppenööriga hüppamine võib teie tuju parandada? Jah! Hüppenööriga hüppamine vabastab endorfiine, mida nimetatakse õnnehormoonideks, mis parandavad meeleolu ja vähendavad stressi. Seega on see suurepärane viis pingete maandamiseks ja energiataseme tõstmiseks.

✅Koordinatsiooni, vastupidavuse ja tasakaalu parandamine: hüppenööriga hüppamine nõuab motoorset koordinatsiooni ja õige kehahoiaku säilitamist. Regulaarne hüppenööriga hüppamise harjutamine aitab parandada keha tasakaalu ja motoorset koordinatsiooni.

✅Motivatsioon ja treeningrõõm: Hüppenööriga hüppamine on täis lusti ja rõõmu, mis teeb treenimisest naudingut. Suhteliselt lühikese aja jooksul nähtavad efektid motiveerivad teid lisaks regulaarselt treenima ja aitavad teil säilitada kõrget pühendumust.

Tõhus kalorite põletamine!

✔️ DrFiti hüppenöör tagab dünaamilise treeningu ja kiire tulemuse.

✔️ Kerge, vastupidav, reguleeritava pikkusega.

✔️ Ideaalne algajatele ja edasijõudnutele.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595631

59 (+5 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt