Eesti

Treeningmatt 183x60x1 DrFit, roosa

22 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Treeningmatt 183x60x1, roosa brändilt DrFit

DrFit matt ühendab täiustatud funktsioonid esteetikaga. Selle pehme, meeldivalt puudutatav pind tagab treeningu ajal mugavuse ning elegantne disain motiveerib regulaarselt treenima. Treeningmatt tagab stabiilse ja pehme pinna, suurendades mugavust iga treeningu ajal. Tänu suuremale paksusele pakub matt suurepäraseid pehmendusi ja kaitset liigestele, suurendades treeningu mugavust isegi intensiivsete treeningute ajal.

⭐️Jõutreening – matt on ideaalne valik tuge nõudvateks harjutusteks, nagu kätekõverdused, tagades mugavuse ja liigeste kaitse.

⭐️ Jooga ja pilates – mati libisemiskindel pind tagab enesekindlad liigutused asendite sooritamisel.

⭐️ Venitamine – paksem matt on ideaalseks toeks venitusharjutuste tegemisel, kaitstes keha kõva põranda eest.

⭐️ Funktsionaalne treening – paljusid lihasgruppe kaasavate harjutuste ajal annab matt stabiilsust ja tuge.

⭐️ Taastusravi – DrFit matt aitab taastusprotsessis, võimaldades harjutusi ohutult sooritada.

⭐️ Meditatsioon – mati meeldiv pehme pind soodustab sügavat keskendumist meditatsiooni ajal.

Treeningu, pilatese, jooga või intensiivse jõutreeningu ajal tagab DrFit mati libisemiskindel pind stabiilsuse ja kindlustunde iga liigutuse puhul. Olenemata teie treeningu intensiivsusest püsib see matt paigal, andes teile enesekindlust ja turvalisust. Ja tänu erinevatele saadaolevatele värvidele ei anna matt mitte ainult treeningu ajal enesekindlust, vaid lisab ka stiili treenimiskeskkonnale.

DrFit treeningmatt on midagi enamat kui lihtsalt matt – see on kaaslane, mis lisab teie igapäevasele treeningule mugavust, enesekindlust ja stiili. Proovige sellel matil korra treenida ja tunnete, kuidas see muudab teie treeningkogemust paremaks.

Treeni vabalt, kus iganes sa oled

DrFit matiga saab treeninguid läbi viia igal pool ja igal ajal ning ruumiga pole kunagi probleeme. See on kerge ja kergesti kokku keeratav, mistõttu on seda lihtne transportida ja hoida. Matt sobib ideaalselt treenimiseks kodus, õues ja isegi puhkusel, kus ebatasane pinnas ei ole takistuseks.

Tänu suuremale paksusele muutub iga treening veelgi meeldivamaks ja tõhusamaks ning saate nautida täielikku mugavust, olenemata treeningu kohast.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595678

67 (+4 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:54
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt