Eesti

Kinesioteip 5cm x 5m, must, roosa või sinine

17.90 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kinesioteip Tex Gold FP teip 5cmx5m

Kinesioteip Kinesiotape Tex Gold on elastne teip, mida kasutatakse tavaliselt spordimeditsiinis ja füsioteraapias. Kinesioteipi kasutatakse tavaliselt lihaste, liigeste ja kudede toetamiseks, valu vähendamiseks, turse leevendamiseks, vereringe ja sportliku sooritusvõime parandamiseks. Teipimisprotsess hõlmab spetsiaalse tehnikaga teibi paigaldamist nahale. Kinesioteipi kasutamise populaarsus on viimastel aastatel oluliselt kasvanud, eriti spordimeditsiinis, füsioteraapias ja tervisespordis. See võib aidata leevendada valu, vähendada turset ning parandada üldist liikuvust ja liikumisulatust.

Omadused:

puuvillane materjal – pehme, hingav ja nahasõbralik. See ei sisalda lateksit ja vähendab ärrituse ohtu.

paranenud nakkuvus – tänu uuele tehnoloogiale kleepub Tex Gold teip veelgi paremini naha külge. See on väga vastupidav ja vastupidav juhuslikule eemaldamisele.

veekindel – puuvillakiud on kaitstud vee imendumise eest. See võimaldab ka lindil kiiresti kuivada.

jooned lõikamise hõlbustamiseks – teibi kleepuvale kinnituskihile tõmmatakse sirged katkendlikud jooned. Tänu neile saate selle lõigata valitud paksusega ühtlasteks ribadeks. KINESIO teibi pealekandmiseks ettevalmistamine on kiire ja säästab palju aega.

Tehnilised andmed:

suurus: 5 cm x 5 m

värv: must

ühik: 1 rull

⭐️Kinesio originaaltoode

⭐️Kinesioteipimine

on terapeutiline meetod vigastatud või haige kehakoha katmiseks spetsiaalsete kinesioloogiliste teipidega. See toetab paljude haiguste ravi, sealhulgas: ortopeedilised ja neuroloogilised. Teipide asjakohane pealekandmine toetab vereringeelundite talitlust. Normaliseerib lihaste tööd, parandab liigeste ja kudede seisundit.

Teip on eelkõige pühendatud vereringeelundite toimimise ja neuroloogiliste haiguste ravi toetamisele. Teibi alumisel kihil oleval liimil on spetsiaalne lainemuster, mis imiteerib sõrmejälgi.

Kinesio Tex Gold FP kasutamine:

✅valu pärast vigastusi

✅ degeneratiivsed haigused

✅ turse kontroll

✅ neuroloogilised haigused

✅lümfi- ja vereringesüsteemi talitlushäired

Kinesioteibid ei sisalda lateksit. Seetõttu on need nahasõbralikud. Need võimaldavad teha kõiki liigutusi. Need pakuvad kandmisel täielikku mugavust.

Teip on varustatud FINGERPRINT tehnoloogiaga, mis tagab veelgi parema haarde ja mugavuse. Toode on hingav ja veekindel

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595646

69 (+2 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt